My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 12. lokakuuta 2010

Pakkottava tarve ulostaa lp-levyjen kansi taidetta

Olen tässä jo monta kuukautta suunnitellut ruveta arvostelemaan lp-levyjäni blogissani. Suunnitteluasteeksi on jäännyt. Paitsi nyt ajattelin sen verran rauottaa mieltymästäni näihin outoja ääniä tuottaviin olentoihin, että paljastan muutaman levyn kansitaidetta täällä, mitkä omistan. Ja nämä levyt ovatkin lähtenneet mukaani juuri kansitaiteen takia. Ja harvemmin olen joutunnut pettymään sisältöön.


Ensimmäsenä esittelen teille Jane's Addiction Ritual De Lo Habitual albumin kansitaidetta. Sen hahmot hätkähdyttävät alastomuudellaan ja samalla vetävät puoleensa. Mielestäni kannen voimakkaat värit kertovat hyvin levyn luonteesta.
Jane's Addictionin kansitaiteen valitsin tänne jotta saan vähän paljasta pintaa blogiini. No ei nyt sentään.
Levyn ostin muutamalla kymmenellä centillä kirjastosta. Pari vuotta sitten.


Ian Hunterin levyn valitsin sen psykedeelisen kannen perusteella. Kannen on suunnitellut Roslav Szaybo.


The Moody Blues In Search Of The Lost Chord. Tähän tuskin tarvitsee sanoa mitään. Muuta kun Yantrataan menemään.


Mott The Hoople levy Mott The Hoople, jonka muuten on tuottannut Ian Hunter. Niin on pieni tää maailma jopa musapiireissä. Levyltä löytyy upea biisi Through The Looking Glass.
Mitä mieltä olette pitäisikö ruveta arvostelemaan blogissani yksitellen lp-levyjä? Nythän en niin tehnyt, esittelin vaan hyvin nopeasti muutaman upean levyn kansitaidetta. Enkä kertonnut edes mielenkiintoista triviaa.

2 kommenttia:

  1. Kröh, Ian Hunterhan ON Mott The Hooplen pääjehu, ei pelkästään tuottajana tuossa levyllä ;) Myöskin joku aika tuntematon muusikko nimeltään Bowie sävelsi niille jonku biisin nimeltään All The Young Dudes, ja taisi sitä itekki esittää :D

    VastaaPoista
  2. Hei hezma siekin eksyit tänne! hihi Kivaa ;) Mutta niin en miekään kaikkea tiedä,vielä musiikista. (olen vasta ihan oppipoika verrattuna teitsiin ;) mutta sen tiesin, että Bowie on säveltännyt All The Young Dudes biisin ;)!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails