My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Mitäs sitten löytyikään?

Kääks! Pyörähdin eilen töiden jälkeen muka pikaisesti kirpparilla. Niin enköhän, hoksannut olevani kasalla ostamassa 70-luvun verhoista tehtyjä söpöjä, pieniä tyynyliinoja. Ja seuraava lause ei varmasti tule yllätyksenä niille jotka ovat vähänkin seurannut blogiani. Ne oli niin ihanan väriset ja 70-lukuiset ja juurikin sopivan hintaiset, että eihän niitä sinnekkään voinnut jättää lojumaan. Nehän olisi voinnut joku muu viedä menessään! Tähän samaan postaukseen ynnään myös aiemmat löydöt jotka löytyivät samaan aikaan, kuin vihreä valkoinen lamppuseni.Liian ihanat tyynyliinat muille jätettäväksi. Hintaa tuli näille söpöläisille kaikken kaikkiaan 2 euroa ja 50 centtiä.

Sitten tyynyliinat hiukan lähemässä tarkastelussa. Onko kankaan kuosi tutun näköistä? Kerro toki jos tiedät suunnittelijan!


Ja tämän ihanan mummomaisen iltalaukun löysin kirpparilta silloin, kun ostin vihreän lampun. Oli niin soma, että se oli pakko saada omaksi.


Ja siinä on niin erikoinen kuosikin. Mitäs tykkäät?


Samalla lampun löytämisreisulla löysin vielä tämän Vintage tyylisen lasinalusen vain 50 centillä! Joka on niin hieno, ettei sitä raski edes käyttää lasinalusena. Pitäisi keksiä siitä jotain muuta. Tai sitten se saa mennä taulusta.

Mikä oli sinun suosikki tämän kertaisista löydöistäni?

3 kommenttia:

 1. Mummolaukku on NIIIIN ihana, luoja kun kävisi tuuri ja tuollainen kirpulla vastaan tulisi!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo tyynyliinat, tulee vähän nuista kukista mieleen mun tämänhetkiset verhot (ainakin nuo lehdet näyttää kovasti samalta). Mulla vaan kukat on erivärisiä ja isompia. Tiiä vaikka ois jotain samaa sarjaa, verhotkin on 70-luvulta kotoisin. :)

  VastaaPoista
 3. Kikka: kovasti, kun kiertelee paikasta toiseen niin tiedä vaikka! Itsellä sattui tuuri käymään, mutta penkoa sain sen vaateläjän alta;) nekin kannattaa aina käydä huolella läpi tiedä mitä löytyy! :)
  Sanna: Pitäisi taas käydä katsoo ne sinun kukkaverhot voivat ihan hyvin ollakin samaa sarjaa:)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails