My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Hitching To San Francisco

Unelmani olisi joskus lähteä kiertämään Yhdysvaltoja autolla. Ja rakkaat lukijat minulla ei ole edes ajokorttia, joten kai unelmaani sitten kuuluu myöskin toinen osapuoli. Tosin tahtoisin kokeilla liftaamista. Olisi hauskaa liftata jostain Yhdysvaltojen pikku paikasta San Franciscoon hippien vanhaan tyysijaan. En kyllä tiedä onko liftaaminen laillista Amerikan mantereella edes. Ja Grand Canyonille tahdon päästä myöskin joku päivä. Unelmia ja Unelmia, ehkä vielä jonnain päivänä.
Näiden unelmien myötä lähden töihin ja jätän teille linkin rakkaat lukijat Scott McKenzien biisiin San Francisco.


Onko sinulla unelmaa paikasta jonne haluaisit vielä elämäsi aikana päästä?

2 kommenttia:

  1. Minulla on sama unelma, ajaa läpi Amerikan. En minäkään kyllä omista ajokorttia, mutta ajattelen aina etten vielä. Liftata en uskaltaisi. Tahtoisin ajeskella sellaisella vanhalla amerikkalaisella autolla, joita aina elokuvissa näkee ja musiikkina soisi Mamas & Papasin California Dreamin'. Haluaisin myös käydä Japnissa ja...

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Molly muuten blogissani vierailusta. Taitaa olla melko monen unelma tuo lähteä Amerikkaan ajelemaan, joten emme ole ainoat.Myöskin voisin Japanissa käydä. Tosin olen monesti sanonnut, että tahdon käydä maailman joka ikisessä kolkassa. Silti olen enemmän Suomea kierellyt, kuin ulkomaita. Ehkä sille on vielä aikansa!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails