My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Jalkahipsu vai sipsu kävi kiinni

Näin kesäisin olisi ihaninta kulkea hame päällä sandaalit jalassa. Ilman sukkahousuja tai legginsejä hameen alla. Pakko kuitenkin on tunkea jotain jalkoihin, koska minulla ainakin reidet hinkkaavat toisiaan vasten niin lujaa, että reiteni sisäpuolet näyttävät siltä, että joku on hionut niitä hiukkapaperilla. Ja se ei ole kiva tunne. Sukkahousutkaan, ei auta tähän vaivaan niiden väärän materiaalin takia. Niinpä eilen ostin kolmet legginssit joiden 95 prosentisena valmistusmateeriaalina on käytetty puuvillaa. Näin olen ne eivät revi jalkojani täysin hajalle ja jalkani voivat hengittää pari viikkoa. Ja voin pukea hamosia päälle mielin määrin. Ainoana ongelmana on tietenkin se, että ahkerana kävelijänä, legginsitkin kuluvat nopeasti ja reikiintyvät pian reisien kohdalta juurikin. Vaivaako sinua tällaiset pukeutumisongelmat? Hinkaavatko sinunkin reitesi liian tanakasti toisiaan vasten? Ja jos näin on oletko saannut ratkaisua ongelmaan? Muutakin, kun hetken kestävät legginssit? Äläkä vaan sano, että talvipakkasissa ongelmat häviää!


Kyllä hamoseni alta kurkkivat legginsit. Ja niiden käyttöön on hyvä syy!

4 kommenttia:

 1. Onpas tutun kuulosta...
  Ei täälkään, varsinkaan pitkiä kävelymatkoja pysty ilman leggareita hametta pitään... :(

  VastaaPoista
 2. Kohtalotoverini. Ärsyttää, kun reidet hikoo liikaa toisiaan vasten. BUU! :(

  VastaaPoista
 3. Tutun kuulosta juu...mä oon ajatellu et jospa mulla on vaan niin paksut reidet ja johtuu siitä..kiva huomata että kohtalotovereitakin löytyy... ja jätit kommenttia niistä sinisistä verhoista..piti oikeen mennä ihmettelemään mitä verhoja tarkotit ja joo..oon tehny niistä viime syksynä itelleni ja Liljalle tunikat..laitan linkin tähän jos haluut käydä kurkkaas... =)
  http://pikkuriikki.blogspot.com/2009/09/nopsat-verhomekot.html

  VastaaPoista
 4. pikkupikkuriikki: taitaa muuten olla aika yleinen vaiva tuo reisien hinkaaminen toisiaan vasten. Kai sitä sitten kävelee väärin tai jotain! Inhottava vaiva näin kesäisin! :) kivaa, kun jäit seuraamaan blogiani :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails