My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Verhoista lamppuun ja 70-luvulle tietenkin !

Ai niin löysin viime viikolla juurikin ennen juhannusta aivan ihanan kesäiset verhot Spr:n Kontista 2 eurolla! Ne ovat juuri sopivan paksut, peittämään aamu auringon, joka yleensä herättää minut upeilla säteillään, mutta tänään nukuin kerrankin sikeästi aamun asti, josta kiitän uusia verhojani. Jotka palvelevat hyvin tarkoitustaan! Tietenkin ne ovat 70-luvulta peräisin. Kuinkas muuten. Vaihdoin myös olohuoneesen verhot, tällä kertaa kevyempiin, kuin aikaisemmin. Mutta olohuonetta saakin minun puolesta aurinko lämmitellä.
Niin ja muutama viikko takaperin löysin kirparilta hauskan lampun, jonka alkuperän epäilen olevan myös 70-luvulta. Näin kun menen sanomaan, joku kertoo sen kuitenkin olevan peräisin Ikeasta. Lampustakin maksoin vaan 2 euroa.


Tässä ne ovat minun uudet verhot, jotka ovat ihanan väriset ja juurikin sopivat minun huoneeseeni. Mitäs tykkäät? Eihän ole 2 euroa olenkaan paha hinta näistä verhoista?


Olohuoneeseen laitoin nämä aikaisemmin kirpparilta löydetyt verhot, jotka ovat juurikin sopivasti psykedeeliset ja kuitenkin raikkaan näköiset.


Ja tämä hauska lamppu oli taas vaan pakko saada. Tulee muuten mieleen Mario Bros pelit jostain syystä. Tiedätkö sinä lampun alkuperää? Kuka sen on suunnittellut ja onko se peräisin 70-luvulta?

Mikä oli sinun mielestäsi paras löytöni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails