My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Puuhevosen retromaailmaan eksyminen

Toissapäivänä löysin kirpparilta ihanan puuhevosen 1 eurolla. Se on kivan kokoinen ja ihanan värinen. Maalle lähtiessäni eilen piti käydä Oulun linja-autoaseman luona olevassa kirparilla kurkimassa mitä siellä mahtaisikaan olla. Ja en päässyt sieltä pois tyhjin käsin, sillä löysin ihanan 70-luvun savisen punaisen valkopilkullisen kermakon. Se tuli tarpeeseen sillä minulla ei sitä ennen kermakkoa ollutkaan. Kotiin päästyäni huomasin äidin ostaneen ihanat Kellogsin ja Eloveenan säilytysrasiat. Niitä ihailin salaa. Ja ihanaksi yllätykseksi sain ne ja pikkuisen kukkasen synttärilahjaksi. Joten oi onnen hetkiä, kun saavuin maalle. Löysin myös upeaa musiikkia kirppareilta, mutta siitä teen oman erillisen postauksen tähän kylkeen.


Ihana puuhevoseni, jonka alkuperä on ehkä Ruotsi. Mitä sinä tykkäät näistä ruotsalaisista puuhevosista? Yleensähän näitä näkee punaisina.


Hauska kermakko kannella. Mietin, että kuulukohan tuo kansi aluperin tuohon kermakkoon. Mitä mieltä sinä olet?

Kermakko mielyttää enemmän silmääni ilman kantta.Ja ihanat säilytysrasiat. Jotka ovat kivaa uutta "Vintagea".
Mitäs pidit löydöistäni ja lahjoistani tällä kertaa?

Huomautus. Synttäreitäni vietetään virallisesti vasta tiistaina. Mutta sain etukäteislahjoja, sillä en pääse maalle viettämään syntymäpäiviäni.

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla :) Ihana kermakko! Saattaa olla ihan samaa sarjaa kuin kannuni, joka on myös kirpparilöytö. Nuo uusiopeltirasiat on hienoja. Tuollainen Elovenarasia olis ihan ehdoton :)

    VastaaPoista
  2. Täällä ekaa kertaa kyläilemässä ja kivoja juttuja löytyi! :) Alempana oli mahtis maatuskatyyny, hyvä idea tehdä se paidasta!

    Tuo kermakko on minunkin silmääni kauniimpi ilman kantta - jotenkin kömpelön oloinen kannen kanssa.
    Ja purkit ovat meillekin kotiutuneet, mutta jo aikaisemmassa erässä tuo kelloggs. Harmi vaan, kun nyt olisi ollut ehkä vielä kivempia tarjolla :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails