My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Musiikin ystäville

Ah ja sitten jotain todella hassua. Matkalla maalle vanhempien luokse vierailemaan, pääsin käymään Pyhäsalmen kirppiksellä. Sieltä löysin Sparksin lp-levyn. Sain sen 2 eurolla, koska myyjä kertoi siihen tuleen inhimillisen virheen. Nimmitäin levyn molemilla puolilla on samat biisit. Mietin myöhemmin tosin, että voihan se olla Sparksin outoa huumoria, mutta en ole ottannut asiasta vielä selvää. Joka tapauksessa se tekee levystä uniikimman. Mikä ei minua haittaa, paitsi tietenkin jos This Town Ain't Big Enough for both of us on jäännyt pois.
Jännityksellä odotan levyn kuuntelemista.

Löysin myös toisen levyn Oulusta, jota olen pitkään odotannut tulevan vastaan ja nyt se tuli. Nimittäin Skunk Anansien Stoosh cd-levyn. Sen sain vaan 1 eurolla ja 40 centillä, (tosin aiemmin olen löytännyt Skunk Anansien uudemman levyn vain 10centillä). Joten kotiin päästyäni stereot raikaa ja kovaa! Ai niin ja sitten sellaista asiaa, että menen viikoksi muille maille. Joten sitten blogini päivityksiä ei näy ainakaan viikkoon, mutta ei hätää palaan takaisin uusin ja erilaisimpien tarinoiden kanssa.


Sparksin Kimono My House levy. Sparksia olen jo aiemmin hehkuttannut blogissani ja nyt minulla on sen virhepainos levy kätösissäni!Oletko sinä kuunnellut Sparksia ?

2 kommenttia:

  1. Hei tutustuin tuohon Sparksiin sinun blogisi kautta! On hulvaton bändi. :)
    T: Linnea

    VastaaPoista
  2. Hei Linnea! Kiva kuulla, että joku on löytännyt minun blogini kautta musiikkia, se lämmittää kovasti mieltäni:) Pitääpä jatkossakin kirjoittaa uudesta musiikista tänne, mitä löydän! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails