My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Taas Maatuskamaista asiaa

Olen nyt alkannut viemään kirpparille tavaraa. Olen tienannut viikossa yleensä yli sata euroa. Kuitenkin ihan aina kirpparilta ei voi lähteä kiertelemättä muiden pöytiä. Ja silloin se tapahtuu. Jotain kivaa, pientä, halpaa tulee vastaan, joka pitää saada. Noh onneksi näin ei käy usein, mutta löysin yksi viikko suloisempaakin suloisemmat maatuskat omaan kotiini. Hintakin oli kohtuu halpa vain 3 euroa. Ehkä maatuskat alkaa mennä muodista sisustuksessa, tai kaikki ei todellakaan halua asua roinan keskellä. Noh kuitenkin nyt ne maatuskat ovat löytäneet uuden kodin.

Ihanat maatuskaiseni

Maatuskoista tuli muuten mieleen se, että tein kerran kirpparilöydön (ylläri minä tein kirpparilöydön) nimmittäin löysin maatuskatopin, jonka tiesin jo heti pelkästä nopeasta katsauksesta, että se ei yleni mahdu. Mieleeni tuli, että siitä voisi tehdä sisustukseen ihanan tyynyn. Joten ei muuta, kun maatuskatoppi koriin ja kasalle. Tietenkin itsehän en omista ompelukonetta, mutta onneksi äitini omistaa, joten kiikutin äidilleni topin ja kerroin ideani, niin äitinihän tarttui tuumasta toimeen ja Voilà nyt minulla on maatuskatyyny!


Topista tehty upea maatuskatyyny. Kierrätys kannattaa aina! Mitäs pidit maatuskoisistani? Ideoitko sinäkin kirparilla asioista jotain uutta?

2 kommenttia:

 1. Jos maatuskat menee ohi sisustusuodista ja niitä rupeaa bongailemaan runsain määrin kirpulta, niin tämä hihkuu ilosta!!! Maatuskat on niiiiin ihania!

  Tyyny on älyttömän nätti!

  Juu,ja mä tuunaan ja uudiskäytän useinkin kirppulöytöjäni.

  VastaaPoista
 2. Hei Kikka! Maatuskat ovat ihania, ja tuumailin vaan, että kun noin huokealla tulivat vastaan, että taitavat olla menossa pois muodista. Mutta tuskin ihan vielä sillä retrohan on nyt kova sana!
  Kehut tyynystä välitetään eteenpäin kiitos minunkin puolesta
  ja tuunaaminen on hauskaa:)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails