My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Savon Mualla

Savon mualla olen jälleen henghtämässä kaikesta kaupungin hälystä. Kuitenkin olen onnistunnut jo koluamaan muutaman kirpputorin läpi. Ja mitä tarttuikaan pieniin sieviin kätösiini. Ihania kahvikuppeja 70-luvulta, verhot ja kivoja postikortteja, joita voin käyttää sisutukseen.


Tämä kiva punainen lasista tehty kahvikuppi lähti mukaani kirppikseltä vaan 50centillä. Pidän sen hassuista kuplista ja väristä. Kaulakoruni on Kooky Gemsin ja ostettu Oulun Kaupasta. Tällaisia kuppeja löysin kaksi yhteensä vain 80 centtiä. Pidän kuvioinnista. Väritys ei ole ehkä ihan mieleinen, mutta on tuo silti niin raju, että se piti saada.

Maalla olessani olen myös innostunnut kuuntelemaan sellaista bändiä, kuin Sparks. Olen kyllä aiemminkin kuullut yhtyettä, mutta nyt innostuin siitä vasta toden teolla. Tässä linkki heidän hassun hauskaan biisin ja aivan mahtavaan This Town Ain't Big Enough For Both Of Us! Tule muuten hiukan mieleen The Whon jonkun biisin alku. The Who:hon muuten ihastuin tässä taanoin aivan olan takaa, kun katsoin heidän rock-ooperansa Tommyn! Suosittelen kaikille.
The Whon Tommy elokuvan kansi. Elokuva on jotain aivan uskomatonta. Oletko sinä nähnyt Tommyä? Mitäs pidät löydöistäni?

2 kommenttia:

  1. Tuo lasinen kuppi on todella kaunis! Uskaltaako siitä edes juoda vai onko tarpeeks vahvaa lasia? :)

    Ja kiitos sinulle loistavasta Tommy-elokuvasta, jonka näytit minulle ;D Ihana leffa! Niin sairas ja huippu! Unohdin mainita, että kun ajeltiin Jaakon kanssa autolla niin radiosta soi just se Pinball Wizard-biisi :D Mikä sattuma jälleen kerran, haha!

    VastaaPoista
  2. Kyllä siitä uskaltaa juoda oli se jo astianpesukoneessa, kun äiti oli sen sinne kerennnyt laittaa:D

    Se on kyllä niin HYVÄ!!!!:D näitä sattumia vaan tapahtuu;) tosin The Who:tahan ei soitettakaan joka paikkassa :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails