My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Savon Mualla Part Deux

Nyt olen sitten Kuopiossa, ja täällä meinaa pääte seota niin monesta houkutuksesta. Olen kierellyt mitä ihanimmissa pikku butiikeissa, ja harmitellut, kun ei ole rahaa tarpeeksi ostaa ihania käsitöitä ja kannattaa paikallista yrittäjyyttä. Kirpputoreilla taas tuntui siltä, että kaikki kuopiolaiset ovat päättänneet penkoa aittojen arteet ja tuoda ne kirpputorille. Tosin ehkä hiukan kallisseen hintaan. Kuitenkin jotain päädyin ostamaan suuren tarjonnan vuoksi ja seuraavassa tulosta.
Tämä Arabian ihana kukkokippo lähti mukaani huimalla 18eurolla. Onhan se hiukan kallis, kun ajattelee, että siinä ei ole kantta. Mutta minut se huumasi omalla 70-lukuisuudellaan. Tietääkö muuten joku, kuuluko tämä Arabian pomona sarjaan ja mikä sen nimi on? Kertokaa toki jos tiedätte.
Musta ihana samentinen ilta-laukku lähti mukaani vaan eurolla. Lintuaiheinen timanttikuvio sekoitti päätteni. Mitäs sinä pidät tästä? Todellinen löytö vai mitä?

City Pörssi kirpparilta löytyi vielä tämä ihana Halloween mekko vain 4.50e. Ihastuin sen väriin ja juuri oikeanlaiseen muotoon.
Mekon kankaan kuosi läheltä. Aivan ihastuttava.


Daiga Daiga duussa meinaa aina mennä pääte sekaisin. Ihanat mekot ovat, kuitenkin aivan liian kalliitta minun budjetille, mutta jotain pientä oli pakko ostaa niin ihanasta kaupasta, ja tämä olento halusi mukaani. Ihanin aivamenperäni ikinä!
Siinäpä löytöjä tällä kertaa. Mitäs piditte?

Loppuun vielä linkitän Lily Allenin Smile biisin, joka saa minut aina hyvälle tuulelle.
Klikkaa kuvaa niin pääset kuuntelemaan Lily Allenin Smile biisin!

2 kommenttia:

  1. Kukkokippo ei ole pomonaa, koriste on Olin-Grönqvistin (GOG)ja nimeltään Emma. 70- luvun taiteessa tehty.

    Daigaduu näytti nettisivujen perusteella mielenkiintoiselta kaupalta.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ninnu:) Tiesin, että sinuun voi luottaa tuossa Arabian kippo asiassa! Daiga Daiga Duu on mitä ihanin kauppa. Ja jos Kuopion suunassa joskus vierailet, suosittelen ehdottomasti kaupassa käyntiä:)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails