My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Odd Molly

Olen aivan rakastunnut sellaisen vaatemerkkiin, kuin Odd Molly! Heidän vaatensa ovat kuin viety hippeiltä. Niin paljon ne muistuttavat hippien vaateita. Löysin Odd Molly vaatemerkin Looklet nettisivuston kautta, josta olen kerran maininnut täällä blogissani. Unelmieni takki onkin Lookletissa Odd Mollyä tietenkin. En löytännyt sitä mistään muualta netissä joten tein pikaiseen lookin lookletissa ja kuvat unelmieni takista.

Unelmieni takki edestä ja unelmieni takki takaa. Huokauksia syviä huokauksia. Takista tulee jostain mieleen Spice Girlsit. Johtuiskohan tästä videosta?
Ihana biisi, vie aikaan muistojen.
Mitä mieltä sinä olet Odd Molly vaatemerkistä?Ja oletko aiemmin tutustunnut kyseiseen vaatemerkkiin?

6 kommenttia:

 1. Haha, Spice Girlit. Tossa takissa viehättää väri ja malli. Mun väri ulkopukeutumisessa on vain se musta, tylsää, mut siihen päädyn aina. :)

  En oo kuullu aiemmin Odd Mollysta, on tutustumisen arvoinen.

  VastaaPoista
 2. Hei Marianne! Musta on aina tyylikäs väri! Ja se on helppo yhdistää väriin, kuin väriin. Odd Molly on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaaatemerkki! Ainoastaan itselläni vastaan tulee hinta, muuten olisin varmasti varpaistani asti puettu Odd Mollyn vaateisiin! Mielestäni pitää vielä tarkistaa asia, mutta Odd Molly on ruotsalainen vaatemerkki.

  VastaaPoista
 3. Olen hurahtanut myös Odd Mollyyn... ovat aivan ihania. Tuo mekko on syötävän suloinen...

  VastaaPoista
 4. Heips Shoppaholicmama, Ne on niin ihania, että sattuu, kun ei ole niihin varaa :( Mutta onneksi saa haaveilla

  VastaaPoista
 5. Minäkin vain haaveilen, hinta tulee eteen, mutta ... Olen saanut netistä monta ihanaa vinkkiä joilla sitten tuunaan kirpparilta ostamiani vaatteita - eikä tule kalliiksi tai monella vastaan ! Eli ideat ylös ja tekemään.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Oikeassa olet, pitäisi kyllä itse tehdä vaatteita. Ompelutaitoni ovat tosin aika hukassa:D Onneksi kaikkea voi tuunata, kenkiä voi piristää liimaamalla niihin niittejä ja vaateita voi uudistaa myös pienillä yksityiskohdilla:)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails