My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 19. helmikuuta 2013

Vintage mekon tarina

Tänään sattumoisin kurkkasin äitini vaatehuoneeseen, ja silmääni osui jotain upean vihreää kangasta. Tarkemmin asiaa tutkailtuani, vihreästä kankaasta paljastuikin vintage mekko, joka on peräisin 70-luvulta. Mekko on äitini kodinhoidon virkapuku. Se on pitänyt aikoinaan itse ostaa valmistujaisiin. Minusta mekko on aivan ihana. Kokeilin sitä päälleni välittömästi ja sehän sopi minulle hyvin. Kysyin äidiltäni saisinko sen käyttöön, niin kyllä äitini suostui pyyntööni. Ajattelin käyttää sitä mustan vyön kanssa, mutta vyöni ei ollut mukana, joten kuvia varten käytin vyön sijasta huivia mekon kanssa.


Tällaisen vihreän mekon löysin äitini vaatehuoneesta. 


Mekosta kyllä näkee, että se on virkapuku, mutta minusta se käy nykyään ihan normaali arkeen. Ja asusteita vaihtamalla, siitä saa varmasti kivan juhlamekonkin.Mekko on 70-luvun kotimaista laatua ja merkiltään Kaarina, joka on muuten myös äitini toinen nimi! 


Äitini kaivoi vanhan albumin esiin, josta löytyi kuva mekosta hänen päällään! Harmi, kun kaulus on ajan saatossa hävinnyt. Ja äitini hiuksista voin sanoa, että minä haluaisin juuri tuon väriset hiukset itselleni! Kuva on otettu vuonna 1976. Mitäs rakkaat lukijat pidätte tästä mekosta jolla on oma historia takanaan?
Ai niin ja niissä kuvissa missä minä olen, on ne kirpparilta eilen löydetyt saappaatkin!

2 kommenttia:

  1. Sopii kyllä nykyaikana aivan arkikäyttöön ja toki miksei sopivilla asusteilla juhlaanki. :) Hieno. Eritoten väri pukee sinua.

    VastaaPoista
  2. Ronya Nikita Karma: Kiitosta:) Joo se väri minua houkuttelikin eniten tuossa mekossa :)!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails