My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 18. helmikuuta 2013

Kirjojen mystinen maailma

Heipä hei! Tänään tein pitkästä aikaan kirpputorilöytöjä! Tällä kertaa kirjaosastolla. Löysin kolme erikoista kirjaa ja yhteensä ne maksoivat vaan 2e50centtiä. Tässä hiukan infoa jokaisesta löytämästäni kirjasta. Ensimmäisenä voisimme tutustua Dhyan Manikin kirjoittamaan Klassinen oraakkeli Tarot kirjaan! Olen ystäväni kanssa etsiskellyt jonkinlaista tarot kirjaa jo jonkin aikaa ja totesinkin ystävälleni, että tarot kirja tulee vastaan aivan taatusti kirpputorilla 1 euron hintaan. Ja tänään näin kävi. Dhyan Manikin Tarot kirja on oiva opas tarotkorttien käyttöön. Tarot kortteja en löytänyt kirpputorilta, mutta ehkä nekin tulevat vastaan jossain vaiheessa!

  Lisää mystisiä kirjoja. Tänään vastaani tuli myös J.Allen Hynekin Ufot toden rajamailla kirja. Josef Allen Hynekiä pidetään ufotutkimusten tärkeimmistä nimistä. Ja hänen kirjansa on käsittääkseni kriittinen raportti ufo havainnoista. En malta odottaa millaisia lukuhetkiä pääsen kokemaan tämän kirjan parissa.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisempänä löysin Kahlil Gibranin klassikoksi muodostuneen Profeetta kirjan 50centillä. Ystäväni on hurja Kahlil Gibranin fani. Itse en ole lukenut vielä yhtäkään hänen teostaan, mutta pian se asia muuttuu! Löysin myös muuten ihanat talvisaappaat, mutta niistä lisää huomenna. Tällaisia hiukan mystisiä kirpputorilöytöjä tällä kertaa, mutta sitäkin mielenkiintoisempia. 

2 kommenttia:

  1. Muistaakseni tossa Hynekin ufokirjassa on melko hurjiaki juttuja, ellen aivan väärin muista. Löytyy omasta kokoelmastanikin. :) Tuo Hynekin jätkä oli aluksi sitä mieltä, että ei hitto mittää avaruustyyppejä oo ja sitte tulikin toisenlaisiin aatoksiin tutkittuaan asioita enemmän. Mielenkiintoisia lukuhetkiä sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ronya Nikita Karma: Joo luinkin jotain tuollaista jostain esittelystä kirjasta eilen :) JA tänään aloitin kirjan lukemisen. Olen vasta alkumetreillä, mutta eiköhän se siitä lähde!

      Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails