My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 30. lokakuuta 2012

Tuunaajan laatikon salaisuudet osa 1

Oletko koskaan miettinyt, mitä ihmettä tuunaajan laatikoissa oikein on? No minä ajattelin valottaa asiaa paljastamalla omien laatikoiden sisällöt! Niissä olevista tavaroista voisi päätellä, mitä niistä tulee, mutta totuus on se, että sitä ei tiedä koskaan mihin tuunaus projektiin tavarat päätyvät. Mutta avataan ensimmäinen laatikko ja kurkataan sen sisälle, mitä kaikkea se sisältää!

Tässä ensimmäisessä laatikossa olevat tavarat ovat peräisin lapsuudestani. Olen kerännyt lapsena jo sekalaisia tavaroita, ehkä jo silloin tiesin tekeväni niistä vielä jotain. Tosin nämä tavarat vielä odottavat pääsevänsä suurimpiin kokonaisuuksiin. Ja rakkaat lukijat, kun niin tapahtuu lupaan raportoida sen kuvien kera teille ensimmäisenä! 

Mihin nämä avaimet ja lukot vielä päätyvätkään! Edelliskertana avain ja lukko löysivät paikkansa puhelinlaukustani ja sitä ennen korusta.

Nämä kaksi ukkoa sain suklaamunasta pikkutyttönä! Olen miettinyt niistä korua, mutta vielä en ole saanut ideaani toteutettua. 

Toisille nämä ovat rojuja, jotka lojuvat laatikossa. Tuunaajalle ne kuitenkin ovat tulevia projekteja!

Mitä sinun laatikoistasi rakas lukijani paljastuu? Tässä vasta ensimmäinen kurkkaus tuunaajan laatikoiden salaisuuksiin.

5 kommenttia:

 1. ihana blogi sulla ,mitä nyt ehdin noita vanhempia postauksia selailla ,liityin lukemaan ,kiitos ku luet mun blogia ,täällä on kaikkee ihanaa =)
  mie tykkään kans kaikista vanhoista astioista ym
  voisin joskus kuvailla noita vanhempia kirppis löytöjä joita ostellu enne blogin kirjoittamista jos kiinnostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe kiitos :)! Joo laitahan ihmeessä esille kirppislöytöjä niitä on aina kiva katsella! :) Ja sinullakin on ihana blogi myös :)

   Poista
  2. kiitos ,täytyy laitella jossain vaihees

   Poista
 2. Muistan sua ja sun blogia tunnustuksella - käy kurkkaamassa ja hakemassa blogistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NinaÖ: Määpä käyn kurkistamassa :) Ja Kiitos :)!

   Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails