My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 22. lokakuuta 2012

Puhelinlaukku kouraan ja menoksi!

Minulla on ollut pitkään kaapissani laukku ja purettu puhelin. Eilen sitten vihdoin sain inspiraation viedä aikeeni loppuun ja tuunasin itselleni uuden puhelinlaukun! Laukku ja puhelimen osat, eivät riittäneet tällä kertaa. Vanha vyöni pääsi laukkuun moneen kohtaan sekä kirpparilta hommattu avain sekä lapsuuteni päiväkirjan lukko, josta ei ole muuta jäljellä kuin se lukko! Mutta kertokoot kuvani enemmän! Ja niin unohdin sitten täysin ottaa pelkästä laukusta kuvan, ennen sen uutta muodonmuutosta, kun olin niin inspiraation vallassa, mutta nyt niihin kuviin!

Puhelinlaukku edestä. 

Ja puhelinlaukku takaa. 

Niittejäkin puhelinlaukkuun tuli muutama kappale.

Lisäsin puhelinlaukkuun vielä johdon viimeistelemään sen! 

Olen halunnut pitkään laukun, jossa on ihan koristeena avain ja lukko! No nyt sain. Ja jos jotain, ei tule kaupasta vastaan onneksi aina voi tehdä itse! 
 Tämmöinen puhelinlaukku tällä kertaa. Mitäs rakas lukijani pidit puhelinlaukusta?

6 kommenttia:

 1. Hieno on! Tykkäsin nuista pienistä yksityiskohdista :) -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -S: Kiitos Kiitos :)! Minustakin nuo pikku jutut tuo kivan lisän tähän laukkuun :)

   Poista
 2. Voi rakkaus tätä sun blogia kohtaan!

  Mä oon sellanen wannabe-tuunaaja, en oo vielä tuunannu mitään, mutta mulla on monta "to do tuunattavii" laatikoita :D Otanpa sut inspiraatioksi!!

  Mun kamuseni oli tehnyt tollaisista pienen pienen pienistä avaimista sellaisen... "helmi"verhon vai miksi sitä kutsutaan.. oli aika pähhee.. tosin en mä älyä miten se on niitä avaimia niin paljon taikonu.

  Lottapop
  https://theartofesteticdesign.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta Pop: <3 Ihana kuulla, että minun tekeleistä joku muukin saa inspiraatiota! Tärkeintä tuunauksessa on vaan rohkeus kokeilla kaikkea ! Minä olin haaveillut monta vuotta puhelinlaukusta ja sitten sain mahdollisuuden tehdä sellaisen ja siitä se on lähtennyt ! :)

   Oi tuo sun kamusi avainverho kuulostaa tosi pääheeltä! Ja kyllä niitä avaimia voi vuosien varrella kertyä, mutta melkoinen saavutus:)

   Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails