My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 16. lokakuuta 2012

Mikä kurkistaakaan kuvun alta?

Olen aivan hullaantunut lasikuvuista. Minusta ne ovat kerta kaikkiaan hurmaavia sisustuselementtejä. Eilen sain itselleni uuden lasikuvun, kun lähdin huvikseni katselemaan, mitä mahtaisikaan löytyä Anttilan varastontyhjennys viikolta! Sattumalta huomasin, että pikkuinen himoitsemani lasikupu lautasella kuului Ale-kampanjaan. Joten totta kai lähdin kiikuttamaan sitä onnellisesti kassalle, ja sitten pienien rahanvaihtojen jälkeen kotia kohti! Kotona ihmettelin mitä kummaa lasikuvun alle laittaisin. Lasikuvun alla oleva lautanen oli syvä, joten päätin laittaa siihen lasinalusen pohjaksi ensin ja sitten laitoin siihen minun ihanan Kooky Gemsiltä ostetun bambi rannekorun! Joka sopii siihen omasta mielestäni tosi hyvin! Ai niin ja viime viikolla löysin Anttilasta parilla eurolla kankaisen maatuskarasian itselleni. Joskus tekee hyviä löytöjä muualtakin, kuin kirppareilta!

 Koska rannekoruni on ylisöpö halusin sen tulevan esille sisustuksessanikin. 

Tältä lasikupu lautasineen näyttää kokonaisuudessaan.

Vielä, yksi kuva lasikuvusta sen söpöyden takia! 

Tällaisen maatuskarasian löysin viime viikolla Anttilasta. 
Onko sinulla rakas lukijani lasikupua? Jos on mitä löytyykään sen alta? Tänään tuli muuten täällä jo lunta taivaalta aamulla, mutta ei aikaakaan, kun se vaihtui vesisateeksi!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Riitta Sinikka: Niinpä! Toivoisin, vielä, että tulis vastaan pikkuinen bambikoriste, jonka ehkä vaihtaisin tuonne kuvun alle :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails