My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pukutelineen uudet kujeet

Heipä hei pitkästä aikaa! Olen ollut vähän hiljaisena blogissa, kun olen nähnyt ystäviäni sen verran tiuhaan tahtiin, että en ole ehtinyt päivittää blogiani. Tai keskittymiskykyni on ollut jossain muualla välistä, kuin tietokoneen parissa. Mikä on hyvä välistä! Tänään vierailin pitkästä aikaa kierrätyskeskuksessa, josta löysin pukutelineen 3 eurolla. Ajattelin, että siihen voi kyllä ripustaa aivan yhtä hyvin naisten vaateitakin kuin miesten pukuja. Pukuteline on luultavasti 60–70-luvulta. Siitä kertoo sen kyljessä oleva Reguitti Italy merkki. Olen haaveillut omasta pukutelineestä. Tahtoisin vielä itselleni vaaterekin, johon voisin laittaa kauniit vaateet esille sekä lattianaulakon johon voisin pistää esille laukkuni! Minusta pukuteline on kiva sisustuselementti.


Tyylikäs pukuteline vai mitä? Pukutelineeseen voi laittaa myös koruja tai siihen voi sijoittaa taulunkin. Vain mielikuvitus on rajana!


Pukutelineen merkki on Reguitti, joka on tehnyt aikoinaan erilaisia hienoja pukutelineitä.


Löysinpä kierrätyskeskuksesta muutakin, kuin pukutelineen. Nämä pienet hevostaulut ostin 40 centillä. Ne ajattelin kiikuttaa äidilleni, jolla onkin erilaisia hevostauluja. Minusta nuo taulut oli jotenkin tosi suloiset vai mitä?

2 kommenttia:

  1. Kyllä! Tykkään sekä telineestä että tauluista!

    VastaaPoista
  2. Riitta Sinikka: :) Tuollaista pukutelinettä netissä myydään 85euron hintaan! Joten oli kyllä erittäin hyvä löytö :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails