My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Paukkuraudasta viiruun

Niinpä kävi jälleen, kun tämä tyttönen eksyi kirppareille, että teki siellä mielettömiä löytöjä. Perjantaina olin ystäväni mukana Kouvolassa tukena, kun hän meni pääsykokeisiin. Itse menin silloin kiertelemään Kouvolan kirpputoreja. Tavaraa oli, ja hinnat olivat kohdillaan. En alkanut, kuitenkaan keräilemään koriin hirveästi tavaraa, koska ajattelin kerrankin, että ehkä en Kouvolasta asti rupea Ouluun tavaraa raahaaman mukanani. Jotain, kuitenkin tarttui mukaani, kuten pieni yksinkertainen kermakko 1 eurolla. Joka kotona paljastuikin Nanny Stillin suunnittelemaksi kermakoksi, joka kantaa nimeä Viiru. Eilen kävin sitten täällä kirpputorilla ja tein oikean löydön! Nimittäin löysin Erkkitapio Siiroisen suunnitteleman koristepullon Riihimäen lasille vain 1 eurolla! Olin aivan mielissäni! Olen haaveillut tuollaisesta koristepullosta ja ajatellut, että ei siihen taida olla varaa, niin siten se tulee eteeni kirpputorilla 1 eurolla! Hassua! Muutaman viikon takaiselta kirpputori reissulta tarttui mukaani nukkejen kahvi-astiasto, jollaista olen etsinyt korujen tekoa varten! Tämmöisiä pieniä juttuja tällä kertaa!

Erkkitapio Siiroisen suunnittelema ”Paukkurauta” koristepullo Riihimäen lasille. Arvo tällaisella pullolla liikkuu siinä 20-40 euron välillä.


Nanny Stillin suunnittelema Viiru kermakko on pieni ja suloinen.


Nukkejen kahviastiasto, josta teen myöhemmin koruja!

Eikö ollut melkoisia löytöjä jälleen kerran?

4 kommenttia:

 1. Vau, mahtava löytö tuo pullo !
  Eilen tuollainen pullo torikirpparilla maksoi 50e. Tosin se oli vihreä, joka on aina vähän kalliimpi kuin väritön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ninnu: On kyllä oikea löytöjen löytö :) Niinhän se on, että värilliset on kalliimpia! Ja vihreä väri vissiin tuolaisella pullolla on arvookkaampi!

   Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails