My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Summer's almost gone

Kesä lähenee loppuaan. Illat alkavat hämärtyä. Ihmisiltä loppuu lomat. Taas on yksi elämänvaihe on loppullaan ja toinen alullaan.
Ja nyt kuukauden vaiheessa ihmiset muuttavat. Parasta dyykkaus aikaa elämme siis. Tänään tein upean dyykkaus löydön. Löysin roskis katokselta vanhan todennäköisesti 70-luvulta peräisin olevan peilipöydän! Se on vielä keltainen, joka on päällystetty mummonmökkimäisellä kukkatapetilla. Se oli saatava keltaiseen huoneeseni. Olen haaveillutkin peilipöydästä, mutta en uskonnut, että löytäisin niin persoonallista peilipöytää itselleni!
Yksi peili tosin pöydästä puuttui. Ja yksi laatikko menee paikalleen miten sattuu. Mutta muuten pöytä on hyvässä kunnossa. Puuttuvan peilin paikalle ajattelin tuunata jotain. Olisiko kellään ehdotuksia mitä siihen voisi tehdä?


Mitäs pidät peilipöydästäni? Olen varma, että väri ja sen tapetointi herättävät mielipiteitä suuntaan jos toiseen!


Pöytä toiselta suunnalta kuvattuna. Postauksen loppun ajattelin liittää vielä The Doorsin Summer's almost gone biisin.


The Doors - Summer's almost gone

6 kommenttia:

 1. josta peili puutuu vois tehdä hienon kuvakollaasin. tai jonku julisteen laittaa.

  VastaaPoista
 2. Hei tuo ehdotus kuullostaa hyvältä otetaan korvan taa;)!

  VastaaPoista
 3. Olin tulossa kans ehdottaan, että laittaisit kaikista rakkaimpia kuvia siihen :)

  tai onko se mitä materiaalia se levy? saiskos siihen semmosia koukkuja kiinnitettyä mitenkään, joihin sitten voisit ripustaa esim sormuksia, ranneketjuja tai korviksia.. :)

  VastaaPoista
 4. Ehkä siihen päälle voisi koukkuja laittaa. Mutta korut kyllä saa helposti roikkumaan reunoistakin, jonkinkaltainen kuvakollaasi pitäisi kyllä kehittää ! :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään ihan ylipaljon noista seitkytlukulaisist jaloista =) Mulla on suunnitelmissa etsii jostain kirpparilta sellanen tosi simppeli kapea apupöytä kukkapöydäks, mis olis tollaiset jalat. Tuo peilipöytä ei välttämättä omaan sisustukseeni uppoisi, joka on hyvin pelkistetty, mutta tuleepi ainakin nostalgiaviboja, kun meen mummulassa oli tuollainen samanlainen, tosin puunvärisenä. Rakastin sitä lapsena todella paljon ja haaveilin saavani sellaisen myös omaan huoneeseeni, mut en ikinä saanut omaa peilipöytää.

  Mä irrottaisin ton toisenkin peilin ja tekisin siihen jonkun mosaiikkihomman, tietty pöydän väreihin sointuvana. Vaik joku oranssinkeltainen aurinko-systeemi tms.

  VastaaPoista
 6. Anni: Vanhempieni luona on tuollainen peilipöytä ruskeana. Nuo jalat on kyllä todella södet! Ja ehdotuksesi kuulostaa mielenkiintoiselta! Saa nähdä mitä tuleman pitää. Mutta menee varmaan muutama viikko, ennen kuin saan aikaiseksi mitään siihen tehtyä, koska huomenna maalle ja sitten takaisin töihin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails