My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Niihän ne saatana väittää

että kukkakuviot on taas muodissa. Sellaiset, mitä käytettiin 80-luvulla ja 90-luvulla. Minä, yleensä ajattelen, että en lähde mihinkään muotijuttuihin mukaan, mutta niinhän siinä taas kävi, että huomaan haaveilevani vaatekaapista, joka oikein pursuaa kukkamekoista ja kukka kuosisista puseroista. Miten tässä taas pääsi käymään näin. Ovelia ovat nuo muoti suunnittelijat, kun he vaikuttavat meidän tavallisten ihmisten mieliin, ja ilman, että tajuamme sitä edes. Noh mutta olkoot tässä teille annos kukkakuosia!



Mitä enemmän kukkia sitä parempi vai mitä rakkaat lukijani? Näin muuten viime yönä outoa, unta jossa olin linja-autossa. Siinä oli hirveenä matka-oppaita. Tietääkseni, en ole tekemässä lähiaikoina mitään suurempia reissuja, enkä nyt jaksannut ottaa selville, mitä matkustaminen tarkoittaa. Kertokaa toki tulkintanne uneleni.

2 kommenttia:

  1. Juu ja ne 80luvun räiskyvät värit ja ne kammottavat ulkoiluvaatteet mitä silloin lapsilla oli näyttäis tulevan kans pikkuhiljaa takas, yäk, sanon ainakin vielä, mut saapa tosiaan nähdä miten markkinointi ja muiden innostus saa tuumaamaan myöhemmin asiasta.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails