My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Tervetuloa vaan Uusi vuosi, uudet kujeet ja kuteet!

Joulut on nyt sitten juhlittu. On aika ruveta miettimään ensi vuotta ja ottaa se vastaan hyvine ja huonoine tapahtumineen. Itse olen varustautunnut jo ensi kevääseen kirpparilta hankituilla kengillä.Ja odotan ensi vuotta entistä innokkaamin, koska silloin saan vihdoin ja viimein Velvet Goldminen dvd:n suomalaisilla kansilla. Kiitos Maijan, joka kertoi viime postaukseeni ystävällisesti, että cdon.comiin se ilmestyy maaliskuussa.
Joulusta sen verran, että sain oikeastaan kaikki lahjat mitä olin toivonutkin ja enemmänkin! Sain ne kirjat mitä täällä esittelin, joten aika on mennytkin spottifyn päivityksessä. Tosin: 1001 albumia jotka jokaisen on kuultava edes kerran eläessään kirja ei tarjonnut niin paljon uusia levyjä, kuin ajattelin, mutta kyllä etsivä itselleen uutta ja hyvää musiikkia löytää monesta lähteestä, ja sen verran kirjan lueskelu on vaikuttannut minuun, että tahtoisin ehdottomasti Roxy Musicia kokoelmiini enemmän.


Ensi kevään ja kesän menopelit.


Nams, en malta odottaa, että saan tallustella noilla pitkin kesäisiä katuja. Ostin muuten noihin passaavan Puman laukun kirpparilta, mutta siitä lisää toisessa postauksessa.


Ja mitä kesä olisi ilman balleriinoja. Tässä dividedin baltsut, jotka on kanssa kirpparilta.


Tämän Roxy Musicin levyn tahtoisin saada itselleni lp-levynä. Kansi on aikoinaan ylläri pylläri aiheuttannut kohua, ja sitä onkin julkaistu myös toisilla kansilla.

Tällaista tällä kertaa! Toivottovasti, kun maalta lähden kaupunkiin, myös kaupungissa toimisi netti, jotta voisin blogiani päivitellä.


2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails