My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 21. joulukuuta 2010

I Want

Tahdon tuon Violetin unelmieni takin! Se maksaa kylläkin yli 80 euroa, mutta saahan sitä haaveilla. Sitten tahtoisin Betsey Johnsonin upeita koruja, jotka mielyttävät silmiäni niiden leikisyydellään ja runsaudellaan. Tietenkin söpö sateenvarjo ja ihanat käsineet eivät sattutaisi ketään. Niitä olisi kivaa pitää päällä ensi kevään pikku sateisina iltoina. Conversen all starin niitti tennarit oisivat hyvä valinta kesän festari-asusteiksi! Tahtoisin sellaisen goottimekon joka litistäisi mahaani eikä rintojani, ja toisi rintani esiin kauniisti. Gunnarit paitoja ei ole koskaan liikaa! Tosin tuo taitaakin olla tunika. Ja tahtoisin ainakin yhdet Iron Fistin kengät sekä sellaisen dvd-version Velvet Goldmine leffasta, joka näkyy normaaleilla dvd-soittimilla. Tietääkö kukaan saako mistään Velvet Goldminen dvd versiota joka pyörii euroopalaisilla dvd-soitimilla? Blue rayhin en ole vielä siirtymässä. Kai. Sellaisia juttuja tällä kertaa. Tavaroista voi haaveilla ja niitä voi haalia, mutta niistä ei onneni koostu eikä persoonani vaan se koituu jostain aivan muusta!

5 kommenttia:

 1. En tiedä mitä mieltä olet ulkomailta tilaamisesta, mutta Play.comista löytyy Velvet Goldmine 5,49 euron hintaan, joka tosiaan sisältää postikulut. ^^ Itsellänikin on vain vanha vhs-versio ks. leffasta..

  VastaaPoista
 2. Noi Converset olis vähän pakko saada!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Rei ! Noh tilaanhan aina silloin tällöin cdon.comistakin ja sehän taitaa olla Ruotsalainen yritys alunpitäen. Mutta ihmettelen, kun ei ole tehty Suomalaista painoista Velvet Goldminesta vissiinkään dvd-lle olenkkaan!

  Lauri niinpä! Tosin voisi ostaa jotkut ihan tavalliset Converset ja askarella niistä kunnon niitti poppoot voisi käyttää vielä rajumpia niittejä. Helmetkin olisi toinen vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 4. Cdon-firman mukaan leffa ilmestyisi Suomessa 31.3. Sisältää siis kaiketi myös suomenkieliset tekstitykset, jos erityisesti kaipaa niitä.
  http://cdon.fi/elokuvat/velvet_goldmine-12973447

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia Maija kovasti!:) Minua on kuultu. Niin siis tekstien puuttuminen ei haittaa, muttta se kun ei oma dvd-soitin pyörittännyt edellistä versiota, joka on siis U.S.A versio, en tiedä miksi se vaikutti, mutta ei ruvennut näyttää.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails