My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulun maistiaisia

Hei pitkästä aikaa! Vietimme viikonloppuna ystävieni kanssa perinteeksi muodostuvan ystäväjoulun. Tunnelma oli mukava, rento ja ruoka oli hyvää! Minä taas odotin kärsimättömänä lahjojen vaihtoja, kuin pikkutyttönä joulupukin saapumista kotiin. Odotukseni palkittiin, mitä kekseliäämpinä ja persoonallisimpina lahjoilla. Ystävieni ilmeetkin olivat tyytyväisiä. Lahjaksi sain Joulukorin, joka pursusi jouluisia ruokatarvikeita, sekä mukin jota koristi oma valokuvani, rannekoruja, elokuvan, maatuskakirjan sekä "aikuisten puuhakirjan" nimmittäin Keri Smithin Wreck this Journalin vapaasti suomenettuna Tuhoa tämä päiväkirja! Viimeinen lahja vei seuraavan päivän huomion kaikesta muusta. Inspiraationi taiteeseen heräsi pitkästä aikaa päiväkirjan sivuilla ohjeiden noudattamisen myötä! Ja tässä hiukan tulosta:


Päiväkirja joka täytyy tuhota.


Ohjeissa lukee laita tähän sivuun jotain tarttuvaa. Ja niinpä menin tekemään paahdetun vaahtokarkin kanssa. Mitäs olet mieltä taiteestani?


Ompele tähän sivuun. Ja ompelemaan menin!


Ystävätkin saivat tehdä tuhojaan päiväkirjan sivulle. Tätä sivua on siis syöty ja poltettu. Minä en edes tiedä mitä kaikkea sille on tehty!
Kirja luultavasti tekee minusta sekopään hyvällä tavalla, mutta ketä se haittaa! Lupaan päivittää blogiini puuhakirjan edistymistä aika ajoin.


Ja mitä blogipäivitykseni olisikaan ilman maatuskoja? Tämän maatuskamuistikirjan sain siis lahjaksi myös.


Joulun odotukseen kyntilöiden luomaa tunnelmaa. Mitäs pidit lahjoistani?
Onko sinulla ja ystävillä oma joulu?

2 kommenttia:

  1. Mun työkaveri hommasi tuollasen syksyllä ja mulle tuli heti mieleen pariki ihmistä kelle tuo sopis lahjaksi :D mut vielä hauskempaa oli se että sen näki myös haaranen ja seki kiinnostu tuosta. Mun piti kirjottaa sitte isbn koodi tuosta kirjasta että se voi mennä ettimään sitä kirjakaupasta :D

    Juu ja kyllä, minä seuraan sinun blogia nii että seuraa sinäki minun :D

    VastaaPoista
  2. :D Eikä ! Tuohon Haaras juttuun siis! Tuo kirja inspiroi kaikkia hitusenkaan taiteeseen päin loksahtavia ihmisiä;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails