My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Star Wars

A long time ago in a galaxy far, far away....Was Hennes & Mauritz. Koskaan ei pitäisi lähteä lauantai-iltapäivänä Hennes & Mauritzille seikailemaan, sillä eteen voi kävellä täydellinen retro tyylinen Star Wars t-paita. Pettymyksen valta on suuri, kun koko on 34 (aivan liian pieni tälle neidille) ja myyjä vielä kertoo sen olevan viimeinen kaupassa. Mutta sitten aivan kuin Star Wars t-paita toisi voimaa mukaanaan, sillä päätin sovittaa sitä, kuitenkin. Ja aivan kuin ihme olisi tapahtunnut t-paita mahtuu hyvin päälle eikä tee edes tiukkaa! Seuraavassa kuvia ihanasta Star Wars t-paidasta, jota olen himoinnut jo aivan liian pitkään. Niin ja löysin muuten samalla reisulla itselleni uuden pipon ja ihanat sukkahousut.

Ah siinä se on täydellinen Tähtien Sota t-paita päälläni. Sukkahousut myöskin Hennes ja Mauritzilta. Pipo löytyi alekorista Aleksi 13:sta. Hame on äidin vanha ja vyö on kirpparilöytö 50centtiä. Näytän aivan pieneltä kärpässieni tytöltä tässä kuvassa.
Joo multa löytyy asun mukainen kaverikin kotoa. Pipo käytänössä ja tällainen ystävänpäivä kuva samalla jolla toivotan lukijoille etukäteen Hyvää Ystävänpäivää jos en jostain syystä kerkeä päivittämään silloin blogiani! Loppuun vielä kuva minun ihanasta Sonia Rykielin rusestista, jonka löysin aika päiviä sitten Hennes ja Mauritziltä alesta vain 3eurolla. Olen huomannut, että samaan aikaan, kun Nelliinan Vaatehuoneessa ilmestyi eka päivitys kyseisestä rusetista omani hävisi mysteerisesti. Voimmeko olettaa, että voima vaan vie täydelliset vaateet Nelliinan vaatehuoneen blogiin? Noh huumorin kukkasta vähän kehiin se varmasti on minun komerossani.;)

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että jotkut vaateet tulevat jonkin ihmeen voiman saattamana luoksesi? Niin ja mitäs pidät asukokonaisuuksistani?

2 kommenttia:

  1. oot niin mahottoman söpö! ikävä!

    VastaaPoista
  2. VOi Kiitos Mun höpönassu :) Ikävä on myöskin täällä suuri! Noh pian nähdään :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails