My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Automainen päivitys

Autoja. Päätinpä sitten listata unelmieni autot tänne. Jos joskus hommaisin ajokortin ja auton niin se varmaan olisi todella värikäs tai muuten vaan omituinen. Hmm. Parempi etten hommaa ajokorttia. Mutta asiaan, tässäpä ovat unelmieni autot!
1.John Lennonin Rolls-Royce.
Todellisena The Beatles fanina haluaisin ehdottomasti John Lennonin Rolls Roycen, joka on vaan aivan upea! Kieroksista viis jos tuollaisen saisin pihaan! 2. Janis Joplinin Porche.
Tarvitseeko tämä selityksiä? Muuta, kun että: "Oh lord won't you buy me a Mercedes Benz, My friends all drive porsches".
3. Batmobile
Joka ikisen pikku-tytön unelma auto kuten minunkin on tietenkin Tim Burtonin Batman elokuvista tuttu Batmobile. Muita Batmobileja en kelpuuta.


4. Hippi pakettiauto
Sisäinen hippini pyrkii selkeästi pintaan. Ah ihana olisi tällaisella festareille kesällä ystävien kanssa hyristellä. Oih KESÄÄ!!!

5. Kuplawolkkari
Tietenkin kuplawolkkari, sitten peiliin vaaleanpunaiset karvanopat ja koko autokin voisi olla vaaleanpunainen. Tosin siihen voisi maalata mitä upeammat kuviot!

Mikä näistä autoista on sinun suosikisi?
Listaan voisin lisätä Saabin ja Minin.

Loppuun suosittelen katsomaan tämän linkin.

2 kommenttia:

  1. Upeita kärryjä ja ihanan omaperäinen postaus! Meillä oli ennen violetti volkkari ja se oli niin "turvallinen" etten ihan heti lähtis moisen kyytiin :D Takapenkeillä oli henkselit turvavöinä ja kesällä auto kuumu niin, että jos kauppakassissa oli banaaneja niin ne kärähti mustiksi.

    Tuossa Joplinin autossa on kyllä asennetta ja ihanat maalaukset! Batmobile kelpais kans jos sais sen Batmanin lisävarusteena vielä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Katja :) Batmobile kelpais myös uuden Jokerin kanssa, ellei Heath Ledger ois mennyt kuolemaan:(sniff. Mutta Oih mitä muistoja sinulla kuplasta kuulostaa hyvältä vain ;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails