My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 19. heinäkuuta 2012

Kukkona aarrekasan päällä

Kuten olen aiemminkin monesti todennut maalla sielu lepää ja luonto puhdistaa mieltä. Mutta onneksi maalta pääsee kylille, jossa on maailman parhaimmat kirpputorit. Se tuli todettua taas tänään, kun kantelin kahden maalaispitäjän kirppareilta kädet täynnä löytöjä. Tässä postauksessa ne löytöjen helmet.


Maalla olen välistä vähän liiankin maalla. Tuo sammakko oli ihan pieni aivan hyönteisen kokoinen.Hengailen pupujen kanssa.


Siksi onkin hyvä päästä välistä kirpputoreja penkomaan. Ihailin tämmöistä pulloa ensin toisella kirpputorilla, jossa sillä oli hintaa 15 euroa, joten sinne se sitten jäi. Minun kotikonnuilla sijaitsevalta kirpputorilta huomasin samanlaisen pullon. Sainkin pullon 1 eurolla ja lasit sain vielä kaupanpäälle! Voitte vaan kuvitella minun onnen tunnetta ja hämmennystä siitä, että melkoisia sattumuksia jälleen kerran.


Pullon toista puolta koristaa kukko. Pullo ja kipot on muuten Lomonosovia!


Äitini teki löydön myös . Hän löysi tämän ihanan Kirppislöydöt talteen kirjan 2 eurolla 50centillä. Ja on aivan uuden veroinen. Kirja on ilmestynyt vuonna 2009 ja siinä on vinkkejä kirpputorilla käyntejä varten. Siihen voi lisätä myös omia muistiinpanoja.


Kirjassa on upeat ja inspiroivat kuvat. Kirjassa on myös kivoja tuunausvinkkejä!

Mitäs arvon lukijani tuumat minun ja äidin tekemistä löydöistä?

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails