My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kesää ja ihan jotain muuta

Heipä Hei Rakkaat lukijani pitkästä aikaa. Olen viettänyt kesää niin tohinalla, että en ole yksinkertaisesti jaksanut olla koneella. Noh nyt on onneksi sadepäivä. Niin kerkeää vähän rauhoittua. Paljon on kerinnyt tapahtumaan. Vietin pari viikkoa sitten 30-vuotis synttäreitäni. Mitä en vielä ole tajunnut, että olen 30 vuotta! Hassuinta minusta asiassa on se, että kaikki kyselee miltä nyt tuntuu? Totuus, ihan samalta, kun täytin 25 vuotta. Nyt odotan innolla 50-vuotis juhliani ja 60-vuotis juhlia. Elämäähän tämä on, ja valitettava tosiasia on, että jos on onnekas ikää tulee lisää meille kaikille. Ja kyllähän se ikäkriisi minun kohdallani alkoi jo 27 vuotiaana, joten onhan tähän ikään valmistuttu henkisesti jo pari vuotta. Viime viikolla kävin ystäväni luona Helsingissä. Ja tulin siihen tulokseen, että Helsingissä käynti, on kuin ulkomaille menisi. Olen 16-vuotiaana viimeksi ollut tuollaisen pitemmän ajan Helsingissä viimeksi, joten metrolla kulku oli tuttua. Mutta niin ihanalta paikalta Helsinki vaikutti, että olisin voinut jäädä sinne asumaan heti kättelyssä. Ja Suomenlinnassakin tuli pistäydyttyä. Tykit pelottivat, kuninkaan portti hämmästytti ja Suomenlinnassa näin mielessäni, kuinka ennen hevosilla oli kuljettu pitkin mukulaisilla teillä, satumaisemaahan Suomenlinna suurimmaksi osaksi oli.


Sain kivan kortin vanhemmiltani, jonka he olivat itse minulle tehneet. Kortti sai paljon ihailua.


Naposteltavaa vieraille. Ruokaa ei jäännyt lainkaan seuraavalle päivälle, joten ruoka onneksi onnistui.


Ystäväni teki juhliin ihania mokkapaloja. Joiden ulkonäöstä varoitteli etukäteen. Minusta mokkapalat oli mahtavia ja tykkäsin niistä ulkoisesti, että sisäisesti! Kiitos kokille!


Perinteinen kynttilän puhaltamis osuus. Jaksoin puhaltaa kaikki kynttilät! Kakkuun turvallisuussyistä päädyimme vaan 10 kynttilään. Kakusta sen, verran, että se oli ensimmäinen tekemäni täytekakku. Eli kyllä sitä oppii uusia juttuja vielä 30-vuotiaanakin! Okej myönnän ulkonäkö epäilytti vieraitani, mutta kakku olikin loppujen lopuksi menestys!


Lahjoja kertyi mukavasti lahjapöydälle. Hauskin lahja oli, ehdottomasti tuo lääkeloota, joita yleensä näkee mummoilla! Sain myös maatuskoita, mutta ne pitää maalata itse! Joten siitä tulee varmasti oma juttu tänne blogiini myöhemmin!


"Vielä jaksaa vanhakin tanssia".. Miten se menikään, mutta joo samat ongelmat, minulla tuntuu vieläkin olevan, kuin 15 vuotiaana. Mutta ei niistä sen enempää.


Helsingissä tapasin, sitten tämän pikkuisen görilän. Sinne se jäi istumaan ja odottamaan seuravaa vierailuani.


Ja postauksen lopuksi, tämä kuva Suomenlinnasta. Laitan tuleviin postauksiin lisää kuvia Suomenlinnasta ja Helsingin reisusta. Mutta tällaista täällä. Miten sinun kesäsi on alkannut?

2 kommenttia:

  1. Yhdyn ajatuksiisi:) Ihania kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Kiva kuulla :) Ja Kiitos kuvien ottajien puolesta :)!!

      Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails