My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Raksuttavaiset aivoitukset

Vuosi on alkannut varsin rauhallisesti, tällä tyttösellä. Paljon olen kerennyt kiertelemään kuitenkin kirpputoreja. Viime viikolla kävin Torniossa ystävääni katsastamassa. Tornion kirppareilta löysin vanhoja koruja, sekä kaksi ihanaa nukkekodin keinuhevosta joista ajattelin tehdä koruja. Keinoa en ole vielä keksinnyt, sillä ne ovat metallia. Vinkkejä otetaan vastaan!
Sain ystävältäni myöhäisen joululahjan, rasiallisen värikkäitä lasikiviä. Ajattelin käyttää niitä joko koruihin tai sitten tuunaan jotain muuta. Oulun kirppareilta löysin kirjoja ja lusikoita.
Mielenkiintoisin kirjalöytö, minulle oli Haapakummun Anna-Marista kertova kirja. Haapakummun Anna-Mari on lähtöisin minun kotipaikkakunnaltani Kiuruvedeltä. Hän oli kansaparantaja ja selvännäkijä! Innolla odotan pääseväni kirjan kimppuun, mutta ensin minun on luettava Sarah Canaryn Salaisuus kirja loppuun. Ai niin ja tänään kämppikseni lahjoitti minulle kasan vanhoja rikkinäisiä koruja, joita voin käyttää tuunauksissani. Tänä vuonna, ei tule ainakaan olemaan tylsää!
Nämä ihanat pienet keinuhevoset löysin Tornion Vaarin vintti kirpputorilta.


Taianomaiset värikkäät lasikivet sain ystävältäni joululahjaksi.


Pieni pilkahdus rikkinäisestä korusta, jonka sain kämppikseltäni.


Haapakummun Anna-Mari kansanparantaja ja selvänäkijä. Aikoinaan ihmiset hakeutuivat Anna-Marin luo, kun tavan lääketiede ei autannut vaivoihin. Tästä kirjasta tulen varmasti kertomaan lisää blogissani, kunhan tutustun siihen paremmin.

3 kommenttia:

  1. :o ! MIKÄ KIRJA! WOW! Muistakin kertoa kirjasta lisää täällä, jahka pääset uppoutumaan siihen ;)

    VastaaPoista
  2. Nikita Karma: Joo eilen jo aloin lukemaan sitä. Selvisi muuten että Anna-Mari Mård on syntyperältään Piippolasta! Ja päätyi 15 vuoden ikäisenä Kiuruvedelle Pienmäen ukon koulutukseen. Anna-Marilla oli, kuitenkin ollut selvännäkijä kykyjä lapsesta saakka. Äiti kertoi, että minun mummoni isä oli käynnyt kysymässä aikoinaan Anna-Marilta neuvoa kadonneesta voistakohan se oli, niin kyllä oli Anna-Mari osannut neuvoa! Tahtoisin kyllä käydä Haapakummussa Anna-Marin kotipaikalla mikäli se on nykyään museoitu! :) Ja kyllä luulen, että kaikkilla on kykyjä pieniin enne näkemisiin, sillä tänään lähdin kauppaan ja ajattelin matkan varrella erästä ystävääni, että pitäisi soittaa hänelle. Kotiin päästyäni häneltä tuli viesti!

    VastaaPoista
  3. Ei ole museoitu, yksityisaluetta!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails