My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Provinssi rock 2011 eka päivä

Tänä vuonna lähdimme Katjan ja Nikita Karman kanssa Provinssiin rokkaamaan. Tosin Nikita Karma odotti jo paikan päällä minua ja Katjaa! Pääsimme yöpymään hänen telttaansa, joka oli pystytetty muurahaispesän ja oudon kolojen viereen. Nimesimme pian pienen pesämme käärmeenpesäksi! Naapurissamme kuhisi teinien valtakunta, ja unettomat yöt olivat melkein todellisuutta, mutta jostain se uni, aina kuitenkin yöksi tuli, vaikka joka puolelta kuului puhetta ja musiikkia. Jouduimme siis yöpymään Seinäjoen leirintäalueella, koska emme saannet paikkoja enää camp provinssiin.
Bändeistä minä odotin eniten näkeväni Wolfmotheria, jonka keikka olikin, kuin suoraan elokuvista! Ja tietenkin Fintelligensin tahdoin nähdä livenä, koska en ollut sitä aikaisemmin nähnyt! Yllätyksenä minulle tulivat Circle ja Uusi Fantasia joihin ihastuin heidän live-esiintymisien vuoksi. Ja tietenkin katsoin System of a Downia, mutta tuli hiukka ahdistusta suuresta väkijoukosta! Mutta kaiken kaikkiaan hyvä festivaali. Vaikka sainkin maantasolla nukkumisesta kurkkukivun. Paras hetki oli Wolfmotherin keikalla, kun Wolfmotherin laulaja tuli siihen eteeni laulamaan minulle suoraan The Doorsia.. Se hetki jäi ikuisesti mieleeni, mutta nyt kuvia Provinsista!

Lähtövalmiudessa Provinssiin! Pääsimme provinssiin bussikyydityksellä, joka tuli vaan maksamaan 35 euroa edestakaisin. Bussissa oli hyvä tunnelma, vaikkakin takapenkin juniorit olivat päättänneet juhlia provinssin tuhannen päissään.


Matkakumppanini Katja ja kuuluisat vaaleanpunaiset kumpparit!


Bussissa oltiin jo ihan festarifiiliksissä tähtien elkein aurinkolasit päässä. Noh lainasin niitä hetkeksi Katjalta. Enkä nähnyt mitään!


Ensimmäisenä meikä riensi eturiviin katsomaan Fintelligensiä, joka oli kyllä hyvä! Kuvassa Elastinen.


Iso Hoolla oli meininki kohillaan! Jes Jes Joo niin niin joo! Me ollaan venattu tätä yht mont viikkoo!


Eksyimme Katjan kanssa A La Carte ravintolaan, jonne porstarikin koitti estellä meitä. "Tytöt hei tää on A La Carte ravintola, anniskelualue on tuossa toisella puolella." Me vaan, että ei me mennään tänne! Ja otettiinkin sitten kahdeksan euron lohirullat. Olimme vähän sillee kuulutaanko me tänne sittenkään?


Minulla parantui ryhti A La Carte ravintolassa.


Illan huipensi Michael Monroe. Josta en saannut kunnon kuvia, koska tuo setä pomppi kuin kolme vuotias adhd lapsukainen!


Michael Monroella oli synttärit perjantai iltana, ja hänelle kakun toivat The Soundsin laulaja, joku von herztsen brotherseista sekä Elastinen.


Elastinen laulattaa yleisöä onnittelulaululla Michaelille.

Sellainen oli eka päivä provinssissa. Toisesta päivästä tulossa myöhemmin toinen postaus!
Voihan Provinssi!

2 kommenttia:

  1. No oli se perkele meleko kuuma vanaha käpy sitteki tuo Maikkeli!

    VastaaPoista
  2. Noh olihan se Hotteinta Hottia ellen sanoisi! :) !!! HOT STUFF! :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails