My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Olen niin lomalla

Heipä Hei! en ole pitkään aikaan päivittännyt blogiani. Siihen on myös hyvä syy. Kannettavani näppäimet menivät täysin sekaisin jokin aika sitten. Joten en sen takia ole pystynnyt päivittämään blogiani. Onneksi viime viikonloppuna sain toimivan näppäimistön koneeni. Joten nyt pystyn taas postailemaan! Paljon on tapahtunnut! Kävin viime viikolla lomailemassa Lahdessa ja sen jälkeen kävin Provinssi rokissa ! Josta ajattelin tehdä postauksen tässä viikon aikana! Nyt kuitenkin tähän päivään! Tänään satoi hirveästi, joten luova hulluus alkoi virratta verissäni. Ja tein itselleni hienon gootti vampyyri meikin. Ja kämppikseni joutui luovaan hulluuteeni mukaan ottamaan kuvia! Kuvissa minulla on vanha korsetti, joka on kirpparilta, sekä jokin aika sitten kirpparilta löydetty upea tyllihametus! Ja seuraavassa goottikuvia!


DarkBride meininkiä!


Merten tuulien mukana ajelehti hän kivikolle


Evil Laugh


Loisteliaasti lomalla

Lasittunnut maailma

Mitäs pidät goottikuvistani?? Ja ai niin meikä on vielä tämä viikon lomalla! Ja ei väliä satoi taikka paistoi aion ottaa rennosti!

4 kommenttia:

  1. Oot tosi nätti gootti vampyyri.Kumman Edward Cullen valitsee,Bellan vai BellaGodivan?Se selviää elokuvassa Twilight ja BellaGodivan hyökkäys.:DD

    VastaaPoista
  2. Anonyymi ihanasti sanottu! BellaGodiva kiittää ja kumartaa ja toivoo sydämmessään että Edward Cullen vallitsee tietenkin minut tässä uudessa ihmeellisessä elokuvassa ;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails