My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 10. toukokuuta 2011

Hippipehko

Heipä Hei rakkaat lukijani pitkästä aikaa! On ollut niin paljon puuhaa, että sen takia blogin päivitys on vähän jäännyt! Ja tänä aikana on tapahtunut paljon! Olen löytännyt upeita uskomattomia dyykkauslöytöjä ja tietenkin kirppareilta jotain pientä kivaa! Kasvonikin saivat uutta ilmettä, kun kävin nyt viime perjantaina leikkauttamassa itselleni lyhyen kesätukan! Joten monen vuoden pitkä hippipehkoni sai kyytiä! Ai niin ja vappuni vietin maalla ja sain juodakseni ekaa kertaa ikinä nokikahvia vanhempien uudessa pikkuisessa huvimajassa. Sellaista täällä tällä kertaa! Mitäs teille arvoisat lukijani?


Monen vuoden hippipehkoni! Ja kuinkas sitten kävikään?


Hippipehkoni sai kyytiä ja tulos on nyt tämä! Parturissa tuntui, että olsin vapautunnut jostain kahleista! Älkää käsitäkkö väärin pitkät hiukset on kivat, mutta kyllä ne painaakin paljon! Mitäs pidät uudesta lookistani? Ja ei tullut uusi lookki kalliiksi, koska se tehtiin opiskelijatyönä!


Kuvakollaasi nokikahvituksen ihmeellisestä maailmasta! Hitsi, kun aina täällä kärsii tuo kuvanlaatu. Pahoitteluni siitä.

4 kommenttia:

  1. lollox: Kiitos Suuri ja niiaus perään :)!

    VastaaPoista
  2. Uus tukka on sexy! En muista oonko kehunu tätä ulkoasua, joten kehun nyt: Tämä on loistava ulkoasu! Sopii sinun blogiisi hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Möröö Katja :D Kiitoksia itsekkin diggaan hiuksiani ;D Et ole vielä kehunnut, Kiitoksia Tykkään itsekkin tästä ulko-asusta:)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails