My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Never Ending Story

Yhtä-äkkiä mieleeni juolahti lapsuuteni yksi lempi elokuvista Newer Ending Story! Rupesin pohdiskelemaan tuleekohan siitä nyt 2000-luvulla uutta versioita 3-deenä! En tiedä onko sitä jo tehty. Oletko sinä katsonnut koskaan kyseistä elokuvaa? Minua eniten elokuvassa viehätti musiikki ja se lentävä koira!En tiedä toimisiko elokuva samanlailla, kuin aikoinaan! Musiikki toimii yhä! Ja kaikille tärkeä viesti tässä biisissä: Reach the stars fly your fantasy! Kurkota tähtiin ja lennä unelmiisi! Tehkäämme kaikki samoin ja eläkäämme unelmamme todeksi!

2 kommenttia:

  1. Oonko nyt aivan väärässä, vai eikö tästä kyseist elokuvast oo useampi osa? Vai onks tää vaa jotain mun omia hallusinaatioita ja unia, joita oon nähnyt? Itseasias oli pakko tarkistaa ystävästäni googlesta tää, ja onhan niitä kolme. Muistan kyllä katsoneeni ne pari vuotta sitten, mutta en kyllä muista yhtään mitä niissä oikeastaan tapahtu, muistan vaan pitäneeni niist sen verran, et katsoin ne kaikki =)

    VastaaPoista
  2. Anni: Siis olet oikeassa niitä on useampikin ja olen katsonnut itsekkin ne kaikki! Täytyy myöntää, että ajattelin ennen postausta, että pitääkö tässä mainita, että niitä on kolme! Mutta mietin, sitä että joskos ykkösestä tehtäisiin uusintaversio nyt miltä se mahtaisi näyttää? :D Kaikkea sitä miettii kun on perjantai vapaata ;D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails