My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 4. huhtikuuta 2011

My Little Koni

Ai niin olen unohtannut kertoa, että joku aika ostin kirppikseltä ihanan 80-luvulta peräisin olevan My Little Pony verhokapan! Olen myöskin ruvennut näin valon määrän lisääntyessä taiteilemaan! Löysin uuden muusankin, mutta pelkäänpä että kadotin hänet. Muusani tosin ei tiedä olevan muusani. Nyt voit rakas lukijani epäillä itseäsi, oletko sinä kenties muusani!


Suloisista suloisin My Little Pony verhokappa, joka ei löydä paikaansa tämän hetkisestä kämpästäni!


Työpöytääni täyttää tietokoneen sijasta tuollainen taideprojekti!


Työpöydältäni löytyy myös muumiviivotin, joka on ollut elämässäni mukana jo ala-asteelta lähtien!

Hörps. Kevät tulee rytinällä! Niin kovaa, että katokkin meinaa pudotta päälle töissä, kiitos sulaneiden lumien. Voi meitä Suomen kansalaisia joille kevät tulee aina yllätyksenä.

4 kommenttia:

 1. Suomen kansalaisia tuntuu olevan helppo yllättää, kun se talvikin joka vuosi tulee yllätyksenä. Eipä tarvi paljoa päätään rasittaa, miten yllättäisi esim poikaystävän. "odotanpa marraskuuhun, kyllä se Matti taas yllättyy kun talvi tulee".. Tuo my little pony-verho on kyllä perin nostalginen. Mä saattaisin tehdä siitä mekon ihan tuulen viemän innoittama =)

  VastaaPoista
 2. Hei Anni! Me suomalaiset ollaan perin kummaa sakkia, kun joka vuosi sama yllätys! Niin miekin tahtoisin tuosta, mekon tosin ei ihan taida kangas riittää siihen, joten ehkä joudun tyytymään hamoseen!:D Minun vaan, pitäisi laittaa joku tekemään sen, koska itse en ole taitava ompelija!

  VastaaPoista
 3. Rakastan tuollaisia värien ja kuvien sekamelskataideteoksia kuten tuo sun taideprojekti! Tommoset on aina kiehtonu mua :D

  Ja aivan ihana muumiviivotin! Mulla oli samanlainen mutta siinä oli erilaiset kuvat, en muista oliko ne edes muumeja... aika monella on tuollaisia yhä, olen huomannut :P

  VastaaPoista
 4. J: Kiitoksia! Aikaisemmin olen tehnyt enemmän mustavalkoisia, mutta nyt on värien aika!
  Joo noita muumiviivottimia on tullut vastaan, ehkä muumit on tärkeitä meille suomalaisille niin ollaan säilötty kaikki mikä liittyy muumeihin !

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails