My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Vintage Daydream

Heipä Hei! Jälleen kerran. Ostin kokeeksi tänään Pandan terva lakupaloja ja hyvältä maistuu. Ja minä en oikeasti edes pidä lakusta. Asiasta toiseen. Vintageeseen. En ole unohtannut 70-lukua enkä muitakaan lukuja maailmasta, vaikka en ole niin aktiivisesti niistä pitkään aikaan kirjoittannutkaan tänne. Nyt, kuitenkin kokosin yhteen netistä ihania vintage juttuja. Mukana on 80-lukua, 70-lukua ja 60-lukua.Mie rakastan noita vöitä. Ja olen jostain syystä hullaantunnut yksi sarvisiin! Mikä lie vaivaa. Tällainen pikainen postaus. Nyt meen katsomaan tv;n ihmeellistä maailmaa missä alkaa pian American Idols. American Idolsista sen verran, että olen sen ohjelman myötä rakastunnut Steven Tyleriin. Miten joku niin elämää nähnyt voi olla niin kaunis ja lämmin?

6 kommenttia:

 1. Ah miten syötävän hyvännäköisiä mekkoja! Ja ihania värejä...

  VastaaPoista
 2. On tuo sateenkaarimukikin syötävän ihana ;)
  (Kiva muuten kun postaat taas).

  VastaaPoista
 3. Niin onkin! Tahtoisin tuollaisen itselleni! :) Molly kiva kuulla, että postauksiani on kaivattu ja koitan nyt postailla tiheämpään :)

  VastaaPoista
 4. Voi ihania mekkoja. Pistäisin mielelläni päälleni jonkin tuollaisen, mitä kuvissa on nuo 3. ensimmäistä mekkoa/tunikaa. Viimeinen on hieman liian rohkea minun makuun.
  T. Mirja

  VastaaPoista
 5. Mirja: voin kuvitella, että ne sopisivat sinun päälle vallan mainiosti! :) Oletkos suunnittellut oman blogisi aloittamista? Vai onko sinulla sellainen ?

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails