My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Onnellinen Päivä

Tervehdys rakkaat blogini lukijani. En ole kirjaillut tänne pitkään aikaan mitään kuvioita elostani. Nyt on siis tullut taas aika. Asioita on tapahtunnut ihan olan takaa, vaikka elämäni kulkee, kuitenkin perusrutineissa. Herään aamulla, keitän kahvit, käyn vessassa, ihailen auringon paistetta, kuuntelen lintujen laulantaa jne. Tajusitte varmaaan. Tässä pieni muotoisessa juttussani netin ihmeellisessä blogien maailmassa kerron ihanista uusista vaateistani, jotka vahvistavat minun persoonaani ja kuorivat minusta olennon, joka on yhtä tässä universiumissa muiden olentojen kanssa.

Tämän ihanan vihreän paidan tilasin Rokkikaupasta. Se vaan on ihana päällä ja näyttää niin hyvältä. Kyseillä paidalla mainostan maailmalle pitäväni Pmmp yhtyeestä. Mikä onkin totta.
Vielä kerran ihanaa paitani eri kulmasta kämppiksen keltaisessa huoneessa.


Tämän ihanan hameen ostin ystävältäni Lauralta, joka sen teki 70-luvun verhoista.


Loppuun kuva neulegrafiitista, jonka bongasin Oulun puistosta penkiltä.

Selkeästi tänään kaikki on ihanaa, ainakin postauksestani päättelen. Mitäs sinä rakas blogini seuraaja pidit hamosestani tai paidastani?

2 kommenttia:

  1. Kämppiksen huone on kyllä hieno!! ja sun vaatteet on aina hienoja ;)

    T: kämppis :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi kämppikseni: Kiitosta kovasti :) ja Se huone, on, kuin suoraan sisustuslehdestä, mutta siehän se tiedän parhaiten;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails