My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 18. toukokuuta 2010

Eels In My pants

Postauksen otsikkoni tulee suoraan saman nimiseltä levy-yhtiöltä, kuin Eels In My Pants. Siitä sitten mieleeni tulee Sparksin biisi Angst in my pants, joka on huikea biisi. Välillä se käy Musemaisia atmosfääreissä. Asiaan!
Tänään olen kuunnellut aivan uusia levyjä Levykauppa Äx:n nettisivuilta. Mielenpainuvimmat levyt ovat olleet Mariskan uusin (Mariska ja Pahat Sudet) ja TV Off -Music Machine, joka on aivan kertakaikkisen maukas musiikki uutus minun korvilleni.
Eli kerron teille arvoisat blogini seuraajat TV Off:n Music Machine levystä. Sen raikas soundi vie suoraan kesän festareille siihen outoon telttaan, josta olet löytännyt itsesi aiemmin kuuntelemassa Scissor Sistereitä. Voin siis sanoa, että TV Off:n levy on niin kepeähkö että se toimii kesällä loistavasti. Se on sellainen levy, jonka kanssa pakennet todellisuudesta ja jäät koukkuun uusiin ääniin, jotka kuitenkin tuntuvat muistuttavan sinua 80-luvun musiikista. Pienet ajatuskatkoset kertovat sen myös muistuttavan riemmukkailla toistomuksillaan Le Tigreä, tai hauskat soundit voivat tuoda mieleen Gangpol & Mitin. Eli erittäin tutustumisen arvoinen bändi TV Off. Välillä laulajan ääni muistuttaa The Soundsin laulajaa. Uskon kuitenkin, että monet yhdistävät suoralta käsin bändin Le Corps Mince de Françoisen musiikkiin.

Kuvan alkuperä täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails