My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Äidille

Tämä blogimerkintäni on omistettu äidilleni, koska menin kehaisemaan, että löysin vanhoja Arabian lautasia kirpputorilta muutamalla kymmenellä centillä kipale. Sen jälkeen äitini on käynnyt katsomassa jatkuvalla syötöllä blogiani, että milloin lautaset on täällä. Nyt äidin toive toteutui! Ne ovat täällä vihdoin ja viimein.


Ensimmäiseksi esittelen tietenkin lautasen, joka ei ole Arabian lautasia eikä edes kovinkaan vanha lautanen. Se on Old Londonin tuotantoa, mutta se oli vaan 30centiä ja minusta erittäin kaunis lautanen. Kaunis yksityiskohta lautasesta.


Sitten Arabian tuotantoon. Tämä vanha arabian lautanen maksoi vaan 40centtiä, onhan siinä hiukka säröjä, mutta minusta astioistakin kuuluu näkyä, niiden ikä ja se, että niitä on käytetty! Lautasen kuviointia lähemmin. Ihana sinikukkainen Arabian lautanen maksoi vaan 50centtiä. Lautasen kukat ovat ihanan hennosti tehty.
Tämän lautasen löysin aiemmin kirpputorilta ja se maksoi hiukan enemmän kun nuo muut lautaset, mutta ei paljoa. Taas kerran ihanat värit ja ihanan herkkä kuviointi. Kuvio hiukan lähempää ja huomatkaa lamppu, joka heijastuu lautasen pinnalle. Sillä tosin ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Kunhan halusin huomauttaa.

Haaveissani on vielä viedä nuo lautaset tulevaisuudessa maalle kartanoon, ja tarjota niistä ruokaa, ja minulle eri pari kattaus ei haittaa. Toivottovasti ei vieraitakaan, mutta saahan sitä haaveilla. Mitäs tykkäätte löydöksistäni? Ja tietääkö joku miltä vuosikymmeniltä nuo Arabian lautaset ovat ja minkä merkkisiä? Olisin kiittollinen niistä tiedoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails