My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 26. tammikuuta 2010

70-lukua ja hiukan muutakin

Olette varmaan huomanneet, että olen muutannut blogini ulko-asua hieman. Tausta valkeat pallot vihreällä pohjalla, on kuva vanhasta vihkon päälisestä. Mitäs tykkäätte blogin uudesta lookista? Seuraavaksi esittelen muutaman hiukan jo vanhempia kirpputorilöytöjä joita en ole kerennyt ostokertojen jäljiltä päivittää.


Tätä laukkua ei voinnut ohittaa. Hinta laatu suhde oli kohdallaan. Vain viisi euroa, vanhemmaksi laukuksi se mielestäni on erikoinen sen muodon ja koristenappien osalta. Sisällä kaksi vetoketjullista lokeroa. Epäilen vahvasti, että tämä laukku on peräisin 70-luvulta ellei jopa 60-luvultakin.Arabian Pomona sokerikippo koreili kirpputorin näyteikkunalla niin komeasti, että minun oli koputtetava kirpputorin ovea, vaikka kirpputori oli jo kiinni. Onnekseni en koputellut ovea turhaan, vaan se tultiin avamaan. Aivan sattumalta kirpputorin pitäjät olivat käymässä kirpputorillaan, ja olivat innokkaana myymässä Arabian pomonan. Mukaani se lähti 10 euron hinnalla. Mikä on hyvä hinta Arabian ehyestä pomonasta, joista pyydettään paljon enemmänkin.


Tämän kauniin 70-luvun mukin sain toiselta kirpparilta ilmaiseksi mukaan. Myyjä oli sitä mieltä, että sen saa viedä mukaanan, kun siinä on särö. Kyllä minulle passasi ja hyvin on mukin hommansa hoitannut.


Lopuksi haluan esitellä vanhan cd-levy hyllyni uuden ilmeen, kun muutin sen astiakaapiksi. Kaapin pikkulokeroihin laiton Kaj Stenvallin Ankka kuvia sekä lainauksia kirjoista jotka leikkasin BookAvenuen vanhasta kalenterista. Mitäs pidätte astiakaapistani?

Kirpputorilöydöille on monesti ihana tarinakin mukana sen hankinasta. Mikä on sinun rakkain muistosi kirpputorilöytöihin liittyen? Ja mitä pidit löydöistäni?

3 kommenttia:

 1. Kivan näköinen hyllykkö, sielhän on aarre poikineen :)

  VastaaPoista
 2. Pomonat on ihania, ne kannattaa todellakin kerätä talteen jos vaan suopella hinnalla jostain saa.

  VastaaPoista
 3. Sani: Kiitoksia, ja joo muutama aarre sieltä löytyykin.:)
  Ninnu: Tämä totta, ja tuo oli niin ihana, että sehän oli saatava, kun menin kirpparien pitäjiä häiriköimään, siinä vaiheessa ei enää voinnut peruuntua :D Onneksi saatiin kohtuu hinta neuvoteltua :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails