My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Missing Home

On hirmuinen kiire jo kotiin, tahdon sisustaa huoneeni aivan uuteen uskoon. Kuopiossa olen taas käymässä ja kirppareilta löytyi mitä ihanimpia sisustus juttuja kämppääni. Sen verran jo valoitan uudesta sisustuksesta, että syksyn lämpimät värit oranssi ja punainen tulevat hehkumaan sinisessä huoneessani.
Huoneeni vain muutaman kuukauden jälkeen muutosta. Nykyään se ei ole noin siistiä päivää nähnyt pitkään aikaan, mutta se muuttuu. Upeat sini turkoosi violetit verhot löysin kirpparilta 2 euron 50centin hintaan. Siis yhteensä.

Myöhästynnyt launtain biisi on ehdottomasti Ismo Alangon veljen Ilkka Alangon bändin Neljän Ruusun biisi Itkupilli. Loistava biisi, ja aivan Neljän Ruusun alku-ajoilta, joten Ilkkan ääni on vielä ihanan säreilevä. Suosittelen.
Itkupilli biisi löytyy muun muassa Neljän Ruusun kokoelma levyltä Popmuseo. Kuvan alkuperä täältä.

Lauantain levy on Maria Lundin Ajan Sävel jossa on muuten Maria Lundin versio Itkupillistä. Levy vie suoraan 50-60-luvun tanssilavoille joissa tunelma on ennen kaikkea twistaava ja iloinen, vaikka monet biisit ovat alkuperäisesti paljon synkkempiä. Maria Lund tuo niihin mukaan, kuitenkin auringon ja leikkimielisyyden. Levyä en suosittele liian vakavamielisille.

Maria Lundin Ajan Sävel levy, jossa monet tutut suomalaiset biisit saavat uudenlaisen tulkinnan Maria Lundin käsittelyssä. Alkuperäinen kuva löytyy täältä.


2 kommenttia:

  1. Ne muutamat kappaleet, mitä on tältä Lundin levyltä kuullut, ovat olleet kyllä hyviä sovituksia.

    Musiikkiuutiset - Kookas

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails