My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 8. lokakuuta 2009

Kirppuja, kirjoja, kippoja, kipsiä,

kimppuja, ja kaikkea muuta kivaa ja koolla alkavaa voi löytää kirpputorilta. Jopa itsensä kuten hyvä ystäväni totesi minun kirpputori hulluuteeni. Minun lyhyt näköisyyteni kirpputorilla, rajoittuu kuitenkin vaan musiikkiin, sisustukseen, kirjoihin, 60-lukuun, 70-lukuun, kasariin, kasetteihin, my little poneihin, koruihin ja vaateiden pariin. En tiedä mikä kirppareissa on. Olen aina pitännyt penkomisesta ja kirpparit ovat mitä parasta antia tällaiselle penkoja holistille. Huoneeni, ei ole ollut pitkään aikaan siisti, koska olen ollut töissä enkä ole jaksannut siivota. Mutta sitten saankin penkoa huoneessani tavaroita, ja yllätyn aina iloisesti mitä saatankaan löytää. Tässä löytöjä lattialtani, sohva tuolin päältä, mutta ei kuitenkaan kaapista, missä niiden kuuluisi olla. Kaikki nämä tavarat ja hömpötykset ovat löytyneet alunperin kirpparilta.


Joku luopui helmistään. Quentin Tarantinon leffojen soundtrackeista! Ei se minua kyllä haittaa. Vielä kun saisin sen DeathProofin soundtrackin niin olisin iloinen, kuin Sinkkuelämän Carrien kenkäkaupassa. Kuvassa siis Reservoir dogs ja Kill Bill vol 2 sen soundtrackit, joiden yhteishinta oli viisi euroa kolmekymmentä centtiä. Ja Quentin kyllä valitsee aina parhaat musiikit elokuviinsa. Paitsi Kill Bill vol 1 sen soundtrack on parempi, kuin kakkosen.

Vihreä väri ja korujen materiaali houkutteli minut ostamaan nämä ihanat puuhelmet ja puurannekorun kirpparilta 3,20 euron hintaan. Oikea sävy ei valitettavasti paljastu tästä kuvasta. Sori kaverit.
Paljon pähkäilyä ja hämminkiä aiheuttannut Kaiser Chiefsin levy, eräänä syksyisenä päivänä kirpputorin kassalla. Ei tunnistettu varmaksi myyjän kanssa, että onko kyseessä oikea levy, noh onneksi noissa cd-levyissä ja koteloissa on jotkut tunniste numerot, joista tunnistaa oikean levyn, jos ei ole siis varma asiasta. Kolme euroa tämä upea levy. Oh My GOD!Tämä rajumpaakin rajumpi sähkökitara maksoi vaan 2.50e. Ei paha hinta olenkaan, pienoismallista.Gone with the synd baby Yeah! Himin taipaalesta kertova kirja tuli minulle vastaan kirpputorin pöydällä numero 69. Hmn. Kohtalon johdastusta. Pöydässä oli myös, David Bowien levyjä aivan liian halvalla, jotka sattumoisin satuin jo omistamaan. Ja Lou Reedin Transformer levy, sekin oli jo kaapissa, joten jätin ne muiden löydettäviksi. David Bowie ja Lou reed pysyvät hyvässä järjestyksessä cd-levy hylyssäni. Him kirja maksoi vaan 3 euroa.

1 kommentti:

  1. Oon kyllä niin katkera tosta Kaiser Chiefsistä :D Jospa se ihanuus tulisi minunkin luokse yhtä hyvään hintaan :) Tuo puinen rannekoru on todella hieno ja kaunis. Aika löytö tuo HIM-kirja kans :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails