My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

lauantai 15. joulukuuta 2012

Erilainen joulupaketti

Joululahjojen paketointi ei tarvitse olla tylsää puuhaa. Mitäpä jos paketoisit tänä vuonna joululahjat niiden saajan mukaan? Minä tein niin! Paketoin minun yhden persoonallisen ystävän lahjat, vanhoihin lääkärikirjan sivuihin ja kuviin! Hän riemastui paketeista! Toivottavasti pakettien sisältökin miellyttää! No se selviää sitten joulun jälkeen!

Tässä! Hieman erilaiset joululahjapaketit voivat olla lahjan saajalle mieluisa yllätys! 


Minun ystäväni riemastui näistä erilaisista paketeista. Miten sinä rakas lukijani paketoit lahjat? Perinteisiin joulupaperiin vai askarteletko jokaiselle lahjan saajalle aivan omanlaisen paketin?

6 kommenttia:

 1. Hahaa, ihanat paketit :)

  Mä ostin ikuisuus sitten ruskeaa paketointipaperia, paketoin lahjat siihen. Usein askartelen itse pakettikortit, tai liimaan pakettiin just kiiltokuvaa tai jotain semmosta piristystä, muttta paketoimis tyylini on jo vuosia ollut vanhanaikainen.

  Vahingossa katoin joulun alla Strömsötä, ja siinä oli lehdistä leikelty kivat kuvat ja tehty niistä niitä lumihiutaleita. Aika makee ois tuollanen ruumishiutale :D

  Lottapop
  https://theartofesteticdesign.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta Pop
   Oi kiitos Lotta Pop! Joo pitäis kokeilla tehdä ruumishiutaileita :D Miten se kuulostaa tässä vähän hassulta? :D

   Niin ruskeat paperit on kiva koristella jollain! Olen itse kokeillut tänä vuonna paketointia myös vanhoihin karttoihin :D Mielikuvitus vaan rajana :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails