My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

lauantai 5. toukokuuta 2012

Hetken aikaa jonain toisena

Pari viikkoa sitten ystäväni joutui stailaamaan minut jonkun julkkiksen tyyliseksi koulujuttua varten. Hän päätyi valitsemaan näyttelijä Anna Paquinin. Stailauksessa oli kivaa. Minulle laitettiin tosin blondi peruukki päähän, jotta muistuttaisin enemmän Anna Paquinia. Stailauksessa huomattiin, että vaikka kuinka kuvissa Anna Paquinilla näyttäisi olevan simppeli lookki, on siihen panostettu. Esim. juhla pukeutumisessa hän korostaa eniten sääriään valitsemalla lyhyen mekon. Ja hän käyttää todella rajua silmämeikkiä! Minusta stailaus oli onnistunut. Lisäsin kuvat joku aika sitten Facebookiin, jossa ne saivat paljon kehuja. Olen jopa ruvennut tosissani miettimään, että olisiko aika jo vaihtaa hiusten väriä vaaleampaan. Tajusin tässä, että olen ollut jo kohta 10 vuotta punapää! Olen ollut nuorena blondi, mutta olisihan se raju muutos näin monen vuoden jälkeen olla blondi! Katsotaan onko minulla rohkeutta aloittaa hirmuinen hiusten värjäys prosessi! Seuraavassa kuitenkin stailaus kuvat!

AnnaPaquin
 Muun muassa näistä kuvista lähdettiin hakemaan Anna Paquinin tyyliä.

Ensin minulle tehtiin arki lookki. Ja sitten upea juhlalookki. Mitäs sinä pidät Anna Paquin tyylistä?Sain hurjat meikit kasvoilleni.
Mutta minusta ne ovat mahtavat! Mitäs mieltä sinä olet arvon lukijani meikeistä?
Ja mitäs pidät stailauksesta?

 

Olen vieläkin punapää. Mitä mieltä olet arvon lukijani, olisiko aika jo vaihtaa hiustyyliä kokonaan uuteen? Ja mitä kokemuksia sinulla on hiusten vaalennuksesta?

4 kommenttia:

 1. Minkä väriset hiukset sinulla muuten on luontojaan? Hiusvärinvaihdos olisi varmasti piristävä muutos, vaikka punainen niin hyvin sinulle sopiikin! Mää olen vaalentanu tukkaa viime marraskuusta lähtien, ja luulen että tämä prosessi päätyy finaaliin vasta syksyllä. Tukka on kyllä ihan kamalassa kunnossa, mutta se ei sikäli haittaa, koska en enää aio palata tummaan hiusväriin vaan pitää hiukset vaaleina, kuten oma värini on. Joten siinä mielessä tämä kertarääkki kohdallani kannattaa.

  Jos aiot vaalentaa hiuksiasi, mun suositus on aloittaa prosessi raidoituksella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikita Karma: Siisi minulla on se perinteinen suomalainen hiustenväri eli maantien väri omana hiusten värinä. vaaleita raitoja on ollutkin joskus ne saa heti hiukset loistamaan. Ehkä voisin aluksi niitä! Katsotaan mitä tuleman pitää :)!

   Poista
 2. Tosi hyvän näköinen oot sekä että! Mä just ajattelin värjätä pitkästä aikaa punaset hiukset. Sulle sopii kyllä sekä vaaleat että punaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta Sinikka: Kiitoksia! :) Punaisissa hiuksissa on sitä jotain ! Samoin kuten vaaleissa kutreissa.. Vielä kun osaisi päättää :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails