My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Maailmassa monta on ihmeellistä

korua, se hämmästyttää kummastuttaa pientä Maania. Kaikkea haluaa, mutta kaikkea ei voi saada eikä tarvitsekkaan! Olen aivan intona nykyään mustekalakoruista. Koru mieltymykseni on omituinen, toisinaan pidän aivan mahdottomasta kiemurasta ja röykkiöistä. Toisinaan taas yksinkertaisuus mielyttää minua. Johtuuko tämä kaikki vaan siitä, että olen kaksonen horoskooppimerkiltäni. Kuka tietää onko monimieltymykseni materiaaliin kirjoitettu tähtiin?!?
Sitten monen mutkan jälkeen asiaan. Kokosin teille rakkaat lukijat hassuja koruja, jotka tänään miellyttävät minun näköaistiani. Huomenna voi olla jo toisin!Korujen kimmallusta tähtien epätoivosta matkintaa ihmismielen syövereistä! Kerrothan toki kommenttin muodossa mitä pidät tämän päivän koruannoksesta?

5 kommenttia:

 1. Eläinkoruista tuli mieleen, että oon jo kauan halunnut riikinkukkosormuksen. Pitää hankkia joku rikas mies hankkimaan mulle vintage-sellainen :P

  VastaaPoista
 2. Nyt alkoi soida Octopus's Garden päässä, kun katsoi noita mustekalakoruja. Vieköhän mustekalat pöllöjen paikan! Nuita pöllöjä on ihan valtoimenaan joka paikassa nykyään. Mistä lie moinen pöllömania lähteny liikkeelle, olispa kiva tietää! :o

  VastaaPoista
 3. lollox: Riikinkukkosormus ois kyllä aika hot! Joo rikasta miestä kehiin ja lista siitä mitä kaikkea haluaa!
  Nikita Karma: Olen huomannut, että pöllöjä on ihan liikaa, joka paikassa. Se oli silloin hienoa, kun se oli vielä underground juttu, mutta aina tulee joku villitys!
  Hei pitääkin kuunnella pitkästä aikaa Octopus's Garden! .:)

  VastaaPoista
 4. Punaset mustekalat mielyttää eniten mun silmää. Ne on söpöt! :)

  VastaaPoista
 5. Peps : Joo ne on kyllä tosi söpöt ja Betsey Johnsonin suunnittelemat vielä! :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails