My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 1. marraskuuta 2010

Pikkujoulut

Marraskuussa kai jo voi sanoa, että pikkujoulukausi on virallisesti alkannut! Tosin kuulin, että ystäväni oli jo ollut tänä vuonna pikkujouluissa. Kuinka aikaisin se sitten alkaakaan? Mutta asiasta kolmanteen! Oletko sinä menossa pikkujouluihin? Ja mitä pistät päällesi? Ei hätää. Minä kokosin mallia antavia coctail/bile mekkoja joissa kuka vaan loistaisi pikkujouluissa. Iltalaukku kokoelmakin löytyy!


Minkä sinä pistäisit päällesi noista mekoista pikkujouluihisi jos saisit valita niistä minkä vaan?
Tietenkin mekko tarvitsee lisäkseen upean kantajan, mutta myöskin ihanan iltalaukun.
Iloista pikkujouluaikaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mistä olet noita löytänyt? Aivan ihania! Suosikkejani ovat punainen tuubimekko ekasta rivistä ja vaalea mekko vikasta rivistä. Muutkin toki ovat hienoja, mutta eivät sopisi minulle värinsä tai muotonsa takia. Laukuista ehdottomasti tuo aivan ensimmäinen. En uskalla/ voi käyttää ollenkaan clutch-mallisia laukkuja, koska unohtaisin kuitenkin laukun jonnekin, jos sitä vain kädessäni kantelisin. Nyt vaan tarvitsisis ne pikkujoulut enää mihin pukeutua!

  VastaaPoista
 2. Heippa Lady Laetitia :) Eli netin ihmeellisestä maailmasta nuo on löydetty, ja joka kuvan kautta pääset jäljille mistä nuo on! Klikkaat rohkeasti kuvaa niin pääset Polyvore sivustolle, josta näkyy tuotteen alkuperä ja hinta! Ja nuo eivät olekkaan mitään halpoja eli itse täytyy jätttää nuo haaveiluksi! Joo Clucth laukut ovat ehkä pelottavia juuri sen takia, koska ne menee helposti hukkaan!

  VastaaPoista
 3. Haluaisin tuon alimman rivin keskimmäisen Alexander McQueenin nyrkkirautaclutchin..harmi vaan että hinta ei kohtaa budjettieni kanssa! :D

  VastaaPoista
 4. Helouutta Jenni L Joo Kyllä noissa tulee usempien kanssa budjetti vastaan :( Buu! Mutta onneksi unelmointi on ilmaista :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails