My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Masked face

Tajusin tässä, että en ole koskaan ollut oikeissa naamiaisissa. Tai sitten en ole vaan hoksannut olevani naamiaisissa. Kovasti kuitenkin nyt haaveilen naamiaisista. Vappuna tietenkin kaikki on naamiaismeiningeissä , mutta tahdon ehkä järjestää omat naamiaiskinkerit. Noh monesti elämän varrella olen, koristautunut yksikseni, erikoisiin asusteihin ja meikkeihin, kun on tullut tylsä hetki. Ja tässä ne hetket ikuistettuna.


Minun Heath Ledgerin esittämä Jokeri hetkeni.


Psykedeelinen Glam Rock Stara meininki.


Tähän 80's lookkiin inspirointia sain Ashes To Ashesin sarjan päätähdeltä.


70-luvun disco lookki


Ja viimeinen lookkini jota kutsun jostain syystä kondoomimiehen paluuksi.
Mikä naamiaislookini viehätti sinua eniten? Oletko sinä ollut naamiaisissa ja keneksi tai miksi olet pukeutunnut? Ja meinasitko vappuna sonnustautua johonkin asuun?

4 kommenttia:

 1. Mäkään en ole koskaan ikinä ollut naamiaisissa. Pitäisköhän vappuna repäistä oikein kunnolla..?

  VastaaPoista
 2. Eikun vaan ;) Itsekkin suunnitelin samaa :)

  VastaaPoista
 3. Hei oli nyt pakko anonyymisti ilmottaa että luuletko tosissas että sun kaikki postauksesi olis hauskoja, meilenkiintoisia tai siistejä? Ehkä kannattais tohon laittaa joku semmonenkin vaihtoehto kuten että ''tylsä'' tms, jotta tietäisit mistä lukijat pitävät ja mistä eivät.

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi Kiitoksia vinkistäsi ja vinkkisi on otettu huomioon ja en luule, että kaikki postaukseni olisi hauskoja, en ole vaan päivittännyt tuota erilaiseksi aikaisemmin. Ja eihän tietenkään kaikkia voi mielyttää tässä maailmassa, meitä on moneen junaan. Harmi vaan, että rohkeutesi riitti Anonyymiin kommentiin!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails