My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 5. marraskuuta 2009

Ihanan arkinen elokuva

Kävin viime viikon sunnuntaina katsomassa elokuvan 500 days of summer elokuvissa. Heti elokuvan alussa kerrotaan, että se ei ole rakkaustarina, vaikka poika tapaakin tytön. Elokuva on ihanan arkinen. Siinä seikkailaan, kerrankin tutuissa paikoissa, kuten Ikeassa ja kerrottaan asiat kerrankin niinkuin ne on. Musiikki on tärkeänä osana elokuvaa. Pidän elokuvan hassusta kertomatavasta ja upeista päätähdistä jotka ovat Joseph Gordon-Levitt ja Zooey Deschanel joka esittää Summeria. Suosittelen elokuvaa erilaisen "romanttisen" komedian etsijöille. Tässä se on.


Ihana elokuva jolle annan heti kätellyssä viisi tähteä, enkä laske niitä alas edes siksi, vaikka elokuvan aikana menin nauttimaan combo aterian jonka 0,8l? pepsi maxi aiheutti minulle kamalan vessahädän ja koitinkin käydä vessasta, mutta menin ovelle joka ei avautunnut minulle. Sitten ystäväni naureskeli minulle, että menin aivan väärään suuntaan. Tätä ei ole koskaan sattunnut minulle aiemmin.

Elokuvan posteri täältä.

Joseph Gordon Levitt on tullut tutuksi aikoinaan Kolmas Kivi Auringosta sarjasta. Sen jälkeen hän on tehnyt useita elokuvarooleja, jotka ovat olleet aika vaikeasti lähestyttäviä, mutta minun mielestä upeita suorituksia.


2 kommenttia:

  1. Oih oon odottanu että itsekin pääsisin katsomaan kyseisen leffan! Mutta ei varmaan onnistu moinen tuon Evil Eye Cherryn kanssa ;)

    On sinua ikävä ja olet ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Katja : Luulisin paha silmän tuohon elokuvaan lankeavan HUijaa sitä :D hih

    Minullakin on sinua tosi ikävä, meidän yöllisiä syvällisiä keskutteluja ja itse olet todella ihana tyttönen muista se aina :) <3

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails