My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Puhelinlangat laulaa

ja taivaalla paistaa kuu. Näillä laulunsanoilla on hyvä aloittaa blogini postaus, joka käsittelee uutta tekemääni puhelinlaukkua! Tällä kertaa puhelinlaukku on sinänsä erikoinen, koska se oli minun ensimmäinen tilaustyöni. Työkaverini pyysi minulta puhelinlaukkua. Sanoin, että hommaat tarvikkeet niin minä hoidan loput. Huomenna vien laukun sen omistajalle. Hiukan jännittää. Toivon, että laukku on toiveiden mukainen. Ajattelin, esitellä sen jo täällä blogissani teille hyvät rakkaat lukijani. Kertokaa toki mielipiteitänne. Omasta mielestäni se on parhain tekemäni puhelinlaukku tähän menessä.


Näistä kaveruksista minut piti luoda puhelinlaukku.


Ja Tadaa tällaisen laukun loin tällä kertaa. Mitäs pidät?

maanantai 17. lokakuuta 2011

Avain sydämeen

Lauantaina kävin kiertelemässä kirpputoreja. Mukaani lähti iso laatikollinen lusikoita sekä vanhoja lukkoja. Tietenkin päätin lukoista tehdä itselleni jotain kivaa. Tänään sitten tuunailin, toisesta lukosta riipuksen kaulakoruun. Lukon alle laitoin avaimen sijasta sydämen. Koru kuvastaakin enemmän, sydämen kanssa. Kukaan ei ole vielä löytännyt avainta sydämeeni. Mutta tässä kuvia lukoista sekä uudesta riipuksestani.


Kauniit vanhat lukot. Niistä voisi tuunata melkein mitä vain.


Uusi vanha riipukseni. Onko sinun koruillasi syvällistä merkitystä?

maanantai 10. lokakuuta 2011

Riipuksia

10 lokakuuta on kansalliskirjailijan Aleksis Kiven päivä. 10 lokaakuuta on myös minun äitini syntymäpäivä, sekä minun isäni äidin syntymäpäivä. Joten 10 lokakuuta on jäännyt mieleni syövereihin hyvin.
Asiasta seuravaan. Koruihin. Tuunailin taas viikonlopun aikana lusikoista koruja sekä yhden kellopelistä. Kellopelin satuin löytämään sattumalta vanhalta puolelta. Ja tältä tuunamani korut sitten näyttävät.


Kellopeli riipukseni, joka on myös ehdoton oma suosikkini.


Tämän kyseisen lusikkakorun olen itse asiassa tehnyt jo aikaisemmin. Tähän vaan vaihdoin laivan tilalle merihevosen.


Lusikan toisesta päästä voi saada myös näyttävän laatta riipuksen.


Avaimet käy myös koruista. Tällaisia tuunauksia tällä kertaa. Mikä on sinun suosikkisi rakas lukijani?

Ja Onneksi Olkoon nyt bloginikin kautta äidilleni syntymäpäivän johdosta! Sekä muille syntymäpäiväsankareille!

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

At The Moonlight

Tuunailin, toissapäivänä äidilleni syntymäpäivälahjaksi ruusulusikasta kaulakorun. Äiti ilahtui lahjastaan! Eilen grillailin kuun loisteessa huvimajassa vanhempieni kanssa makkaroita, ja bongasin jopa yhden tähdenlennon. Aika tunnelmallista vai mitä? Syksy on ihaninta aikaa maalla!


Äidilleni tuunamani kaulakoru, joka on tosiaan tehty ruusupäisestä lusikasta.


Kuunvalo sai haikailemaan.

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Limbo in Limbo out

In Limbou. Lupaan, että viikonlopun jälkeen tai ennen viikonloppua on tulossa, jotain järkevää postausta. Nyt taidan painua pehkuihin näkemään ihania unikuvia unelmieni prinsistä, johon en ole vielä törmännyt tässä hereillä olevassa elossani! Mutta nyt öitä kaikille lukijoilleni!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails