My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kosketuksissa

Tällä hetkellä minua koskettavat biisit ovat seuraavanlaiset :



Love - The Red Telephone
Kaunis biisi, vie suoraan hippiaikaan. Tähän voin vaan todeta, että jotain hyvääkin koitui hippien huumeiden käytöstä maailmalle, unohtumaton musiikki!





Pain Of Salvation - Sisters
Kaunis sävel ja sanat vievät tunteiden syviin vesiin. Kuulin tämän biisin viime yönä ensimmäistä kertaa ja se teki minuun suuren vaikutuksen!




Tim Buckley - Song to the Siren
Unenomainen kaunis kuljettava haikea kappale. Rakkauden kaipuun herättävä.

torstai 24. maaliskuuta 2011

Nuori Neilikka

Tämän päivän levy on Neil Youngin Harvest. Tunnelmallinen ja ihanan rauhoittava muille maille vievä levy. Se koskettaa sielun pikku hitusia syvydellään ja rosoisuudellaan.


Harvestoimaan siitä!
Kuva Amazon.comista

Korujen kimmellyksessä

Lisää ja lisää koruja! Löysin netistä upean riikkinkukko sormuksen sekä mehevän mustekalasormuksen ja muita hauskoja koruja!


Ja sinun suosikki näistä on ? Viiksi sormus on minusta hauska! Räppäreiden kaulassa olen nähnyt jotkut viiksikorut kimmeltävän.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Bussissa on tunnelmaa

On niin ylpeä itsestään, kun osaa ihan itse mennä bussilla kouluun, ja tulla bussilla myös takaisin! Hyvä oppia tämäkin taito vuotta ennen kolmeakymmentä...Noh kuljin minä ylä-asteelle linja-autolla maalta kaupunkiin aikoinaan, mutta on ne nuo kaupunkibussit ihan oma asiansa!



Kuva on täältä.

Niin ja Antti Tuiskun Hyökyaalto on ihana biisi!



Antti Tuisku anna pikku muisku! Mitä nää tykkäät Antin Hyökyaallosta?

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Lovesexy

Ai niin ostin viime viikolla Princen Lovesexy lp-levyn. Olin aikaisemmin salaa haaveillut kyseisestä levystä. Mutta kuten aina levyt löytävät tiensä hylylleni silloin, kun niitä vähiten odottaa.
Kansien sisältä löytyi pieni yllätys, juliste Princestä, joka oli leikattu Iltalehdestä vuonna 1990. Parasta siinä oli se, että se oli Iltalehden Lastenlehti osastossa. Minusta, Prince, ei ehkä ole parasta lastenlehtiin, mutta ehkä asiat oli silloin toisin, kun minä olin pieni tyttö!


Pircen eli siis Princen Lovesexy lp-levyni ja ihana juliste Pircestä!

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Eksootiikkaa saniteettitiloihin

Nyt eksyin aivan oudoille urille, mutta kuitenkin jokaiselle arkipäiväiseen asiaan. Nimittäin vessaan! En ole aikaisemmin törmännyt kauniisti koristeltuun vessanpyttyyn, mutta tänään oli se päivä! Joten kokosin teille hyvät lukijat hienoja ja hassuja vessanpyttyjä sekä erikoisia wc-paperirullia ja niiden pidikkeitä!



Ottaisin mielellään minkä vaan kolmesta ensimmäisestä vessanpyttystä oman niin arkisen valkoisen tilalle! Kelpavaisivatko nämä koristamaan sinun kylpyhuonettasi?

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Maailmassa monta on ihmeellistä

korua, se hämmästyttää kummastuttaa pientä Maania. Kaikkea haluaa, mutta kaikkea ei voi saada eikä tarvitsekkaan! Olen aivan intona nykyään mustekalakoruista. Koru mieltymykseni on omituinen, toisinaan pidän aivan mahdottomasta kiemurasta ja röykkiöistä. Toisinaan taas yksinkertaisuus mielyttää minua. Johtuuko tämä kaikki vaan siitä, että olen kaksonen horoskooppimerkiltäni. Kuka tietää onko monimieltymykseni materiaaliin kirjoitettu tähtiin?!?
Sitten monen mutkan jälkeen asiaan. Kokosin teille rakkaat lukijat hassuja koruja, jotka tänään miellyttävät minun näköaistiani. Huomenna voi olla jo toisin!



Korujen kimmallusta tähtien epätoivosta matkintaa ihmismielen syövereistä! Kerrothan toki kommenttin muodossa mitä pidät tämän päivän koruannoksesta?

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Rakkaus on kahdenkeskinen juttu


Vai mitä? :D

Kuvassa Cheekin Dj: Dj Luoma, keskellä komeilee meikä ja harmaassa paidassa Cheekin tuplaaja TS

torstai 17. maaliskuuta 2011

Keltainen toukokuu mikset jo tuu?

Olen hurahtannut väreihin vaatteissa. Ostelen värikäitä kenkiä, laukkuja ja muita kivoja juttuja! Ja kaikki tietenkin kirpparilta, kuinkas muuten! Tässä muutama ihanan värikäs löytö!


Ihanan sininen laukkuseni. Laukku on juuri sopivan kokoinen ja siinä on paljon tilaa, vaikka ulkoapäin näyttää pieneltä. Plus sisäkuosi on pallokuvioinen!


Ostin myös ihanan meikkilaukun sekä kolikkopussukkan, koska toisesta lompakostani kolikkot tipputtavat aina maahan!


Ihka ensimmäiseni All Star Converset! Ja ihan minun värisetkin! Niillä on entinen käyttäjä todennäköisesti rymynnyt kaikki puistot ja festarit läpi! Ja sama tulee jatkumaan! Niistä tulee minun viralliset festari rymyämmis kengät!

Mitäs tykkäät? Ja huomenna Ouluun tulee Reckless Love! Jota koitan kyllä mennä katsomaan! ;)

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kuvamokailin

Kuva muokkailin pitkästä aikaa! Meikit ja kuvat olen kaikki itse tehnyt ja ottannut!


Sinisen pimeä puoli


Gemini

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Koko kesä haalaroidaan

Jumpsuit tai haalarit, olin ensin, että mitä ihmisten päässä oikein liikkuu! Eihän ne ole mistään kotoisin. Vastustin kovaa! Pidin yksin pystyssä oikeaa Haalareiden vastarintamaa. Mutta niinhän siinä pääsi sitten käymään, että nyt minulla on oma täydellinen haalari. Löysin sen kirpparilta. Lähdin sen vietäväksi, ja nyt minulla on paras kesäfestareiden asu. Ainut huono puoli siinä on, että puskaan sen kanssa ei mennä pissimään!


Täydellinen kesäasu! Haalarin väri yllätti minut kuinka hyvin se käy minulle! Mitä sinä tuumaat haalareista?

torstai 10. maaliskuuta 2011

Selkeesti kevät

Kevät tekee tuloaan, kun taiteellisuus alkaa kukkimaan ja se näkyy naamaltakin!


Ja äiti, älä pelkää en kulje ulkona tuon näköisenä täällä suuressa maailmassa!


Ja loppuun Tavaramarkkinoiden kevät biisi. Hoh! :D


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails