My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 31. toukokuuta 2010

70-luvun kukkalaatikko

Tulipas eilen huonekalu dyykailtua melkoinen aarre. Nimmittäin 70-luvun muovinen kukkalaatikko. Se vaan oli niin hieno, ettei sitä voinnut jättää roskikseen lojumaan. Väri ei ole kaikein kaunein, koska se on ruskea. Mietinkin, että duunaisinko sen uuteen uskoon. Löysin eilen illalla samanlaisen kukkalaatikon netistä, jonka arvoksi oli annettu 40 euroa. Mahtaakohan, kukaan tietää kuka on kukkalaatikkoni suunnittellut?


Löytämäni kukkalaatikko. Mitäs sinä tuumaat löydöstäni?

tiistai 18. toukokuuta 2010

Eels In My pants

Postauksen otsikkoni tulee suoraan saman nimiseltä levy-yhtiöltä, kuin Eels In My Pants. Siitä sitten mieleeni tulee Sparksin biisi Angst in my pants, joka on huikea biisi. Välillä se käy Musemaisia atmosfääreissä. Asiaan!
Tänään olen kuunnellut aivan uusia levyjä Levykauppa Äx:n nettisivuilta. Mielenpainuvimmat levyt ovat olleet Mariskan uusin (Mariska ja Pahat Sudet) ja TV Off -Music Machine, joka on aivan kertakaikkisen maukas musiikki uutus minun korvilleni.
Eli kerron teille arvoisat blogini seuraajat TV Off:n Music Machine levystä. Sen raikas soundi vie suoraan kesän festareille siihen outoon telttaan, josta olet löytännyt itsesi aiemmin kuuntelemassa Scissor Sistereitä. Voin siis sanoa, että TV Off:n levy on niin kepeähkö että se toimii kesällä loistavasti. Se on sellainen levy, jonka kanssa pakennet todellisuudesta ja jäät koukkuun uusiin ääniin, jotka kuitenkin tuntuvat muistuttavan sinua 80-luvun musiikista. Pienet ajatuskatkoset kertovat sen myös muistuttavan riemmukkailla toistomuksillaan Le Tigreä, tai hauskat soundit voivat tuoda mieleen Gangpol & Mitin. Eli erittäin tutustumisen arvoinen bändi TV Off. Välillä laulajan ääni muistuttaa The Soundsin laulajaa. Uskon kuitenkin, että monet yhdistävät suoralta käsin bändin Le Corps Mince de Françoisen musiikkiin.

Kuvan alkuperä täältä.

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Onnellinen Päivä

Tervehdys rakkaat blogini lukijani. En ole kirjaillut tänne pitkään aikaan mitään kuvioita elostani. Nyt on siis tullut taas aika. Asioita on tapahtunnut ihan olan takaa, vaikka elämäni kulkee, kuitenkin perusrutineissa. Herään aamulla, keitän kahvit, käyn vessassa, ihailen auringon paistetta, kuuntelen lintujen laulantaa jne. Tajusitte varmaaan. Tässä pieni muotoisessa juttussani netin ihmeellisessä blogien maailmassa kerron ihanista uusista vaateistani, jotka vahvistavat minun persoonaani ja kuorivat minusta olennon, joka on yhtä tässä universiumissa muiden olentojen kanssa.

Tämän ihanan vihreän paidan tilasin Rokkikaupasta. Se vaan on ihana päällä ja näyttää niin hyvältä. Kyseillä paidalla mainostan maailmalle pitäväni Pmmp yhtyeestä. Mikä onkin totta.
Vielä kerran ihanaa paitani eri kulmasta kämppiksen keltaisessa huoneessa.


Tämän ihanan hameen ostin ystävältäni Lauralta, joka sen teki 70-luvun verhoista.


Loppuun kuva neulegrafiitista, jonka bongasin Oulun puistosta penkiltä.

Selkeästi tänään kaikki on ihanaa, ainakin postauksestani päättelen. Mitäs sinä rakas blogini seuraaja pidit hamosestani tai paidastani?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails