My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 16. helmikuuta 2010

First Rays Of The New Rising Sun

Olen ollut viime aikoina niin väsynnyt töiden jälkeen, etten ole jaksannut päivittää edes blogiani. Pahoittelen syvästi tätä asiaa rakkaat blogini lukijat. Sen sijaan tein tänne Polyvoressa Jimi Hendrixistä setin, joka edustaa helmikuun ihania ensimmäisiä lämmittäviä auringonsäteitä!
First Rays Of The New Rising Sun
First Rays Of The New Rising Sun by BellaGodiva on Polyvore.com

Mitäs olette mieltä setistäni?

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Automainen päivitys

Autoja. Päätinpä sitten listata unelmieni autot tänne. Jos joskus hommaisin ajokortin ja auton niin se varmaan olisi todella värikäs tai muuten vaan omituinen. Hmm. Parempi etten hommaa ajokorttia. Mutta asiaan, tässäpä ovat unelmieni autot!
1.John Lennonin Rolls-Royce.
Todellisena The Beatles fanina haluaisin ehdottomasti John Lennonin Rolls Roycen, joka on vaan aivan upea! Kieroksista viis jos tuollaisen saisin pihaan! 2. Janis Joplinin Porche.
Tarvitseeko tämä selityksiä? Muuta, kun että: "Oh lord won't you buy me a Mercedes Benz, My friends all drive porsches".
3. Batmobile
Joka ikisen pikku-tytön unelma auto kuten minunkin on tietenkin Tim Burtonin Batman elokuvista tuttu Batmobile. Muita Batmobileja en kelpuuta.


4. Hippi pakettiauto
Sisäinen hippini pyrkii selkeästi pintaan. Ah ihana olisi tällaisella festareille kesällä ystävien kanssa hyristellä. Oih KESÄÄ!!!

5. Kuplawolkkari
Tietenkin kuplawolkkari, sitten peiliin vaaleanpunaiset karvanopat ja koko autokin voisi olla vaaleanpunainen. Tosin siihen voisi maalata mitä upeammat kuviot!

Mikä näistä autoista on sinun suosikisi?
Listaan voisin lisätä Saabin ja Minin.

Loppuun suosittelen katsomaan tämän linkin.

tiistai 9. helmikuuta 2010

Moonage Daydream

Glamrockista minulle tulee mieleen automaattisesti 70-luvun kovimmat artistit ja yhtyeet, kuten David Bowie, Roxy Music, Lou Reed, ja Marc Bolan. Tietenkin Glam Rockiin kuuluvat kimaltavat meikit, höyhenpuuhkat, korkeat korot, ja mitä hurjimmat asu kokonaisuudet. 80-luvun glamrock bändeiksi voi luokitella New York Dollsit, Hanoi Rocksin ja jopa Mötley Crüen. He veivät glamrockin mitä rockahtavampaan ja kovempaan tyyliin niin musiikillesti, kuin ulkoisestikkin. Tämän päivän GlamRockin edustajista minulle ei tule mieleen kuin The Ark ja Iamx. Toisaalta monet bändit voisi luokitella glamrockiksi jos siihen riittää kimalle ja hyvä rock musiikki. Joten lasken mukaan vielä Gossipin. Glamrock myös kyseenalaistaa musiikoiden seksuaalisen suuntautumisen heidän transeksuaalisensa tyylinsä takia.

Upeat Marc Bolan, Lou Reed, Roxy Music ja David Bowie 70-luvun kuuluisimmat glamrockkarit.

Entäpä sitten Glamrockin elokuvat? Minusta näitä edustavat ehdottomasti Velvet Goldmine, Rocky Horror Picture Show ja Breakfast on pluto. Kaikki yhtä loistavia elokuvia, joiden tarinan kulkua siivittää musiikki. Velvet Goldmine on saanut vaikutteita selkeästi David Bowien hahmoista. Jonathan Rhys Myersin hahmo Maxwell Demonhan on, kuin uusi Ziggy Stardust. Rocky Horror Picture Show taas on tehnyt kauhusta parodiallisen musikaalin, joka ei aikoinaan menestynyt, mutta minusta se on yksi 70-luvun parhaista GlamRock elokuvista. Breakfast on Pluton tarina on kaunis, joka leikittelee yleisönsä kanssa. Kaikkia näitä elokuvia yhdistävät kauniit pojat meikeissä.

Breakfast on Pluto, Velvet Goldmine, ja Rocky Horror Picture Show.

Minä tunnustaudun glamrockin faniksi. En tiedä, mikä minut on saanut siinä niin valtoihinsa. Onko se musiikki? Meikki? Kimaltavat ja röyhelöiset vaateet? Jotain sanoinkuvaamatonta siinä on. Ja minusta oikea GlamRock aika oli 70-luvulla, kun artistit poksahtelivat tähtiin uudella tyylillänsä. Nykyään kaikki tuntuu toistolta. Tosin minua ei haittaa, kun Ola Salo astuu lavalle päällään mitä ihanin höyhen puuhka asu jollainen on nähty kuvissa Brian Enon päällä.

Tämän ajan ehkä tunnetuin GlamRockstara Ola Salo. Copyright of the photo BellaGodiva

Odottavan aika on pitkä

Ajoitin erään blogitekstini. Saas nähdä tuleeko sitä tänne koskaan. Noh odotuksen piinavana aikana tein tällaisen hyvää yötä toivottavan setin Polyvoressa, jonka nimi on yllättäen Waiting. Noh mutta Öitä kaikille, ja katsotaan milloin uusi tekstini tänne ilmaantuu!

maanantai 8. helmikuuta 2010

Kyllä passaa olla Oulussa

Mikäs siinä aurinkoinen helmikuinen sunnuntaipäivä. Kyllä mulle kelpaa. Varsinkin jos on pattereita kamerassa, ja hyvää seuraa mukana niin on aika lähteä ulos reippailemaan. Tässä muutama Oulu city kuva. Kyllä passaa Oulussa olla.



Iso halaus Oulu citylle näin auringosta hurmioituneina. Oulussa koko elämän asuvien tupakoimattomien ihmisten keuhkot muuten on kuulemma samanlaiset, kun tupakoivien ihmisten. Joo o! Että semmosta.

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Star Wars

A long time ago in a galaxy far, far away....Was Hennes & Mauritz. Koskaan ei pitäisi lähteä lauantai-iltapäivänä Hennes & Mauritzille seikailemaan, sillä eteen voi kävellä täydellinen retro tyylinen Star Wars t-paita. Pettymyksen valta on suuri, kun koko on 34 (aivan liian pieni tälle neidille) ja myyjä vielä kertoo sen olevan viimeinen kaupassa. Mutta sitten aivan kuin Star Wars t-paita toisi voimaa mukaanaan, sillä päätin sovittaa sitä, kuitenkin. Ja aivan kuin ihme olisi tapahtunnut t-paita mahtuu hyvin päälle eikä tee edes tiukkaa! Seuraavassa kuvia ihanasta Star Wars t-paidasta, jota olen himoinnut jo aivan liian pitkään. Niin ja löysin muuten samalla reisulla itselleni uuden pipon ja ihanat sukkahousut.

Ah siinä se on täydellinen Tähtien Sota t-paita päälläni. Sukkahousut myöskin Hennes ja Mauritzilta. Pipo löytyi alekorista Aleksi 13:sta. Hame on äidin vanha ja vyö on kirpparilöytö 50centtiä. Näytän aivan pieneltä kärpässieni tytöltä tässä kuvassa.
Joo multa löytyy asun mukainen kaverikin kotoa. Pipo käytänössä ja tällainen ystävänpäivä kuva samalla jolla toivotan lukijoille etukäteen Hyvää Ystävänpäivää jos en jostain syystä kerkeä päivittämään silloin blogiani! Loppuun vielä kuva minun ihanasta Sonia Rykielin rusestista, jonka löysin aika päiviä sitten Hennes ja Mauritziltä alesta vain 3eurolla. Olen huomannut, että samaan aikaan, kun Nelliinan Vaatehuoneessa ilmestyi eka päivitys kyseisestä rusetista omani hävisi mysteerisesti. Voimmeko olettaa, että voima vaan vie täydelliset vaateet Nelliinan vaatehuoneen blogiin? Noh huumorin kukkasta vähän kehiin se varmasti on minun komerossani.;)

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että jotkut vaateet tulevat jonkin ihmeen voiman saattamana luoksesi? Niin ja mitäs pidät asukokonaisuuksistani?

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

On siis kevät..

ei ihan vielä, mutta pian on. Kevään lämmittäviä auringon henkäyksiä odottaen, on hyvä muistella viime kevättä. Tässä kuvia viime keväältä.


Näissä kuvissa minä Tuiran sillat, sorsat ja kuuluisat vaaleanpunaiset kumpparini!
Kiitos kuvista kuuluu hyvälle ystävälleni!

tiistai 2. helmikuuta 2010

Kaikenmoista

Tänään olin ahkerana, ja vaihdoin huoneen järjestystä. Tein myöskin The Wall 2:sen. En ole tosin täällä kertonnut vielä The Wall 1sestäkään, mutta sen aika tulee vielä. Yhdistän tämän päivän juttuun asioita viime viikolta, kun olin niin väsynnyt etten kaikkea kerennyt tänne laitella, joten nyt tulee oikein olan takaa kaikenmoista stuffia.


The Wall 2 jossa käytin kortteja sekä muutamia lehdistä leikkatuja kuvia. Jeesuksen kuva kirpparilöytö.

Hiukkasen makua uudesta järjestyksestä.
Tämä rautainen hylly tuli sattumalta vastaan, kun tulin viime viikolla ilta vuorosta, se oli jätetty ulos roskiin, joten otin sen mukaan. Mielestäni oikein hieno hylly. Huonekalu dyykkaus kannattaa aina.
Tällainen otus oli hoidossa viime viikonloppuna. Huomatkaa kuinka olen osannut tarkentaa kuvani kissaan.


Suloinen kissa. En voi muuta sanoa

Vielä yksi söpötys kuva tästä söpöläisestä.


Tällainen turhanpäiväinen koristerasia, siis päällimäinen löytyi viime viikolla kirpparilta. Loppuun muutama taidekuva. Arvaatko mistä kuva on otettu?
Sellaisia hömpötyksiä tällä kertaa. Tuleeko sinun harrastettua huonekalujen dyykkausta?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails